Най-красивата омъжена жена за 2020 година Валери Стефанова сбъдва една

...
Най-красивата омъжена жена за 2020 година Валери Стефанова сбъдва една
Коментари Харесай

Заради невинните по затворите записах криминално право

Най-красивата омъжена жена за 2020 година Валери Стефанова сбъдва една от най-големите си фантазии, които има още от ученичка – да следва престъпно право. Любовта й към законите се развихря в столицата на Англия - Лондон, като към днешна дата ползва знанията си в сполучлива адвокатска фирма с доста авторитетни клиенти. От скоро амбициозната хубавица се е запалила по специалността Киберсигурност и мисли от есента да запише магистратура, като има вяра че това е бъдещето.

Правото в композиция с лов на киберпрестъпници ще я направи конкурентноспособна в целия свят и един от най-търсените експерти в региона. Това прави Валери Стефанова ненадейно добра композиция поради обстоятелството, че короната за нея не е просто самопризнание за хубост, а същинска задача, зад която стоят години на труд и тествания. "В гражданското право всички спорят – главно кой на кого дължи пари.

Докато в престъпния бранш хората към този момент не разпределят пари толкоз, колкото се борят за свободата си. Когато един почтен човек влезе в пандиза и остане там до края на дните си, това е доста по-голяма загуба, в сравнение с да загубиш една огромна сума пари, нали по този начин.

Затова избрах престъпното право. Има толкоз доста неуредици в правосъдната система, има хора, които се съдят години наред и изкарват ужасно доста време в пандизите, до момента в който се стигне до дело. Много бих желала да оказа помощ точно на тези хора. Адвокатската ми нравственос обаче, е такава, че аз не пазя нарушители.



За мен е значимото хората, които са почтени в даден проблем, въобще да не стигат до влизане в пандиза ", проучва мисиската. Напористата брюнетка е родена в Хасково, само че животът й към днешна дата е фокусиран в Англия, където тя работи в последните към този момент над 10 години. Сбъдва фантазиите си с толкоз целенасоченост и религия, че историите зад тях да могат да се екранизират. Не стопира да пътува из целия свят – повече по работа, само че съумява да открадне време и за завършения в едни от най-екзотичните кътчета на планетата. През 2016-та година Валери основава клиника за естетична медицина в Лондон, само че единствено година по-късно отпътува за Китай със брачна половинка си, а след завръщането си прави цялостен рестарт на живота си.

"През последните 10 години работата ми костваше доста старания и най-сетне, когато завоювах купата, тя ми даде опцията да направя своя благотворителна самодейност, която обаче ще се разпростира години наред по-късно. Аз съм човек, който мисли в вероятност и не бих желала да върша нещата на правилото „ всяко знамение за три дни “. Да взема короната, да се появя с нея във всички списания и най-после да няма нищо по-съществено ", споделя хубавицата.

Тя съумява да започва онлайн образование по британски език за деца от обществено слаби фамилии, които няма потребност да излизат от вкъщи си, с цел да учат езика. "Децата са нещо доста особено.

А социално-слабите дечица, да вземем за пример, в действителност няма да имат друга опция, с изключение на нещо сходно, с цел да научат даден език. И когато станат на 18, те към този момент би трябвало да имат положително обучение зад тила си, с цел да имат шанса да съумеят да се развият професионално в живота си. Иначе работят ниско платена работа и са неудовлетворени.



Децата на по-заможни родители в това време са ходили на частни уроци и учители, по тази причина започват по напълно друг метод. Ето по тази причина се насочих тъкмо към децата сред 13 и 18-годишна възраст. Но имам даже и една група възпитаници, които са единствено на 3 годинки ", добавя тя.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР