Най-красивата омъжена българка за 2017г. ще зарадва феновете си със

...
Най-красивата омъжена българка за 2017г. ще зарадва феновете си със
Коментари Харесай

Най-красивата българка Мари Вачева - корица на пролетния NUDE

Най-красивата омъжена българка за 2017г. ще зарадва почитателите си със стилна фотосесия и изявление. Снимките са дело на Теди Грозданов, а за грима си миската се е доверила на Виктория Николова.

След като отнесе короната „ Мисис България – Вселена “ Мари Вачева е затрупана с задължения в България. Тя все по-често постоянно отскача от Австрия, където живее със брачна половинка си, в София. Наскоро хубавицата се снима в новото видео на фолк звездата Анелия. Говори се, че Мари снима и в величествен видео план на различен наш реализатор, само че всичко по него се пази в цялостна загадка.

Паралелно с това Мари Вачева интензивно се готви за присъединяване си в най-престижния международен конкурс за омъжени дами „ Мисис Свят “, който ще се организира в края на лятото във Виетнам.

Миската ще показа България в конкуренцията на хубавици от целия свят. Вачева работи и над записа на видео, в което ще презентира акцията #onevoice, ориентирана против домашното принуждение над дами и деца, на която е българският дипломат. Скоро на уеб страницата на състезанието „ Мисис Свят “ ще стартира и гласуването за участничките.

Списани NUDE ще е на пазара на 23 март. В броя ще прочетете за постоянно зелените трендове в грима, косата и облеклото. Ще се срещнете с плеймейтката Деси Димитрова, която изяснява за какво е решила да си махне силикона от гърдите си. В рубриката „ Новите идоли “ ще се запознаете с поп звездата Арти. Ще прочетете и за Сървайвъра в модата - Лейди България Цвети Разложка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР