Най-красивата голфърка Пейдж Спиранак откри нов начин за печелене на

...
Най-красивата голфърка Пейдж Спиранак откри нов начин за печелене на
Коментари Харесай

Гореща голфърка създаде свой сайт за възрастни

Най-красивата голфърка Пейдж Спиранак откри нов метод за печелене на средства. Американката сътвори личен уебсайт за възрастни на име Onlypaige.com, написа bTV.

Името прилича на платформата Onlyfans, която през последните години закупи сериозна известност поради опцията за качване на по-разкрепостено наличие от страна на потребителите. Всеки, който желае да узнае и види повече за хубавицата, може да го направи против само 9.99 долара на месец в нейния уебсайт. Пейдж има цели 3.7 милиона почитатели в Инстаграм, а фотосите й се радват на голям брой лайкове.

View this post on Instagram
A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee)

„ Винаги съм желала да дам метод на почитателите да се свържат с мен отвън обществените мрежи. Тази фантазия най-сетне се сбъдна. Този абонамент е трогателен метод да се свържат с мен, както в никакъв случай до момента. Той включва всичко от указания за голф до всичко, обвързвано с моето всекидневие, както и зад кулисите “, споделя тя.

View this post on Instagram
A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee)

В края на 2022 година русокоската оглави Топ 100 за най-красивите дами в известното списание Maxim. В последните години родената в Уийт Ридж, Колорадо голфърка стана известна точно със фотосите си по долни дрехи в обществените мрежи и с оскъдното си облекло по време на шампионатите, в които взе участие.  
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg