Най-красивата българка за 2020 г. Венцислава Тафкова от доста време

...
Най-красивата българка за 2020 г. Венцислава Тафкова от доста време
Коментари Харесай

Мис България 2020 с бясна скорост сменя града

Най-красивата българка за 2020 година Венцислава Тафкова от много време обмисляла да смени родния си град Пловдив със столицата. Ангажиментите на миската били главно в София, по тази причина постоянно й се налагало да пътува. Не това бил огромният й проблем.

Венцислава била дива купонджийка и пловдивските заведения не задоволявали енергичната хубавица. Макар за комфорта й да се грижел персонален водач, Венцислава не била удовлетворена, че непрекъснато й се налагало да отделя време за път, с цел да стигне до София.

Тафкова обича да посещава скъпите заведения, каквито липсват в Пловдив, и при първа опция желала да се откри в София, където е претъпкано с такива.

Венцислава била извънредно привързана към родния си град, само че все пак все по-често споделяла, че би се преместила в София. Тя била много самонадеяна и щом си наумила нещо, й ставало за цел, по тази причина доста скоро се очаквало да се придвижи в София.

Венцислава не споделяла значими неща с приятелките си и ги държала на отдалеченост, по тази причина те се чудели за какво пък тъкмо в този момент се е замислила толкоз съществено и поради мъж ли е решила да го направи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР