Най-красивата българка за 2018 година Теодора Мудева завърши с пълно

...
Най-красивата българка за 2018 година Теодора Мудева завърши с пълно
Коментари Харесай

Мис България остана без бал

Най-красивата българка за 2018 година Теодора Мудева приключи с цялостно отличие британската гимназия в Бургас , само че вместо бал, със съучениците й ще пият по едно кафе, разбра HotArena.

Красавицата и целият й випуск няма да могат да отпразнуват уместно дипломирането си, тъй като, въпреки и разхлабени, ограничаващите ограничения у нас към момента са на разположение и абитуриентските балове няма да се състоят. 

" Последната ни спогодба е да изпием прощално кафе с клас и да заснемем фотосесия в Морската градина в Бургас край морето. Надявам се да успеем да организираме изпращане, даже и да е с маска и ръкавици ", сподели тя.

За страдание отпадна и дълго готвеният театър в Летния спектакъл на Бургас, който Теди и съучениците й подготвяха. Заради усложнената конюнктура обаче той няма да бъде сбъднат, написа Телеграф.

В момента хубавицата се вълнува за приема си в Софийския университет. Тя чака с неспокойствие матурите и се надява всичко да мине сполучливо. „ Моето първо предпочитание е да уча интернационалните връзки, а второто е право. Бях затворена у дома два месеца, а цялата неизясненост към баловете, кандидат-студентските изпити и оформянето в края на 12-и клас ме преведоха през доста прочувствени моменти ”, споделя още абитуриентката.

Балът на Теодора Мудева трябваше да бъде в Слънчев бряг, само че на всички възпитаници парите са върнати. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР