Най-късно до десет дни феновете на ЦСКА ще се запознаят

...
Най-късно до десет дни феновете на ЦСКА ще се запознаят
Коментари Харесай

Гриша Ганчев си е дал 10 дни! До края на месеца ЦСКА обявява гояма новина

Най-късно до 10 дни почитателите на ЦСКА ще се срещнат с дълго чакания план за реорганизация на стадион „ Българска войска “, твърди „ Тема Спорт “. До края на месеца ще бъде извършена конференция, на която алените ще показват образно работата, която са свършили в последната година благодарение на над 20 задгранични експерти с богат опит в строителството на игрища.
След това ЦСКА и страната посредством взаимното сдружение „ Българска войска парцели “ ще аплайват с този план за позволение за градеж. Припомняме, че преди няколко дни служебният министър на спорта Весела Лечева разгласи, че е оптимист за реализирането на концепциите на клуба.
„ Текат процедури и дейности, свързани с правенето на идейния план, на главния план за реорганизация на стадиона. Всичко към този момент е в ръцете на футболния клуб. Ние оказваме нужното подпомагане за издаване на някои нужни документи. Най-важно е, че взаимното сдружение е реалност. Те имат свободата да вършат всичко това, което бяха набелязали като стъпки, тъй че в най-скоро време чакаме и първа копка “, съобщи Лечева.
В ЦСКА се надяват, че първата копка ще бъде осъществена при започване на лятото, а отборът ще стартира идващия сезон на националния стадион „ Васил Левски “. На идната конференция се чака от клуба да отговорят на всички въпроси, свързани с бъдещото оборудване. Феновете пък за първи път ще видят по какъв начин то ще наподобява в приключения си тип, откакто до момента алените представяха единствено обособени сегменти от идната реорганизация.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР