Най-късметлийското село се намира в област Кърджали. Егрек е само

...
Най-късметлийското село се намира в област Кърджали. Егрек е само
Коментари Харесай

Братовчедки „източиха” лотарията в най-късметлийското село!

Най-късметлийското село се намира в област Кърджали. Егрек е единствено на няколко километра от границата с Гърция, 530-те поданици се занимават със земеделие от мрачно до мрачно, а обитаемото място е напряко в „ тъча ” на страната. Това обаче не пречи хората да печелят големи суми от игрите на шанса.

Братовчедки „ удариха” Националната лотария и не стопират да печелят, оповестява всекидневникът „ 24х7 Родопи “. Първо студентката Андриана Челебиева от Егрек завоюва от билетче 200 000 лв.. Само преди месец пък братовчедка й Мариана Карабозова закова 100 бона от играта „ Двойно кафе”.
Дни след нейната облага друга родственик съумя да прибере 500 лв., а преди дни облага имаше и за още една братовчедка.

39-годишната Мариана Карабозова живее със брачна половинка си в родното крумовградско село Егрек. Двамата гледат тютюн, имат и 30 овце. „ Всеки ден играя. Любимото ми е „ Двойно кафе”. На 10 март се върнахме от Асеновград, където търсехме рокля за бала на дребната ми щерка. В три без 10 бе полетът за Англия на огромната ми дъщеря. Тя учи от няколко години там, живее дружно с приятеля си. Точно в три часа по-малката ми дъщеричка се върна от магазина в селото с билет, който й споделих да купи. Притеснявах се доста за полета. Изтърках обаче билетчето и видях облагата. Беше нещо неописуемо”, описа за „ 24х7 Родопи” щастливата късметлийка. Мариана и брачна половинка й незабавно са почерпили всеки, който срещнат в селото.

„ Тези пари са превъзходен старт в живота за децата. Малката в този момент е абитуриентка, огромната пък учи за акушерка в Англия. Едно е цялостен живот да се занимаваш със земеделие, друго е когато имаш малко пари за отговарящ старт в други поприща”, показа Мариана.
Нейна братовчедка пък завоюва 200 000 лв. от националната
лотария преди две години.

Студентката Андриана Челебиева отишла на разходка в селото, където свърша България, както назовават Егрек и… завоюва 200 бона. „ Влязох в пощата в Егрек и си купих билет „ Златното богатство ". Първоначално помислих, че не е печеливш ", споделя тя. Вечерта решила да записва билета си във „ Втори късмет ", надявайки се жребият да я прати в телевизионното студио, с цел да си опитва шанса в някои от игрите. „ Компютърът ме изхвърлил, не одобри кода за регистрация на непечеливш билет ", споделя младата крумовградчанка. После към този момент схванала, че печели 2 по 100 000 лв..

„ 200 000 лв. са голяма опция. Ще си подкрепя образованието, ще купя апартамент в Пловдив или София, ще оказа помощ и на родителите си ", разкри тогава Андриана, която е от най-късметлийското село в България.

„ Всеки ден хората търкат билетчета. И печелят, не постоянно огромни суми, само че все пак”, пък разяснява кметът на Егрек Аптула Карафеизов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР