Най-известното изображение на двойка влюбени - Целувката на Густав Климт,

...
Най-известното изображение на двойка влюбени - Целувката на Густав Климт,
Коментари Харесай

10 000 части на Целувката продават за Св. Валентин

Най-известното изображение на двойка влюбени - " Целувката " на Густав Климт, се предлага за продажба в стеснен брой за Свети Валентин. Дигиталното копие с висока резолюция ще бъде разграничено на мрежа 100 x 100, което ще докара до 10 000 неподражаеми обособени елементи. Те ще се предават като незаменими токени или NFT.

Процесът към този момент стартира и всички заинтригувани имат опция да се записват за покупка на платформата thekiss.art. На 9 февруари купувачите ще получат позволение да придобият NFT на част от цифровизираната " Целувка " и ще могат да завършат договорката. 10 000 сегмента от творението ще бъдат разпределени на инцидентен принцип. Ако продажбите са превишени, разпределението на 10 000 NFT ще бъде решено посредством лотария. Официалното стартиране на NFT ще се организира за Свети Валентин на 14 февруари.

Сеченето е развой на печатане, посредством който цифровото изкуство става част от блокчейна, а това подсигурява, че всеки NFT е постоянен и предпазен от фалшификации. Търговците могат да се записват и като притежатели на своето произведение в платформата thekiss.art, където картината може да бъде прегледана в нейната целокупност. Тази регистрация може да послужи и като " декларация за обич " - тъкмо в точния момент за Свети Валентин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР