Най-известният ни футболист стреля по елени в района на ардинското

...
Най-известният ни футболист стреля по елени в района на ардинското
Коментари Харесай

Стоичков се впусна в приключение из Родопите, отдаде се на най-голямата си страст

 Най-известният ни футболист стреля по елени в региона на ардинското село Русалско. През уикенда Камата дойде в Родопите със свои другари. Ардинските авджии не пропуснаха опцията да създадат исторически фотоси с именития състезател и воин от американското лято през 1994 година.

Русалско е ситуирано в Югоизточните Родопи на 40 км от Кърджали. Селото се намира на 800-1000 м надморска височина, напомня " Родопи24 ". 

е прочут с авджийската си пристрастеност. Преди четири години негов ловджийски тур в Африка, от който лъснаха трупове на избити животни, провокира нечуван скандал.

Тогава Модерния ляв отвърна с обява във фейсбук:

" Лично аз съм бил част от най-малко дузина филантропични задачи на Черния континент, явно останали в цялостна загадка за тези, които " откриха сили " да укоряват мен и моето семейство в този момент. Въпреки че не мисля, че дължа пояснение за заниманието си, считам, че Вие се нуждаете от разяснение.

Всички ловни резервати, ситуирани на територията на Африка, са един от петте жизненоважни за оцеляването на популацията стопански сегмента на тази толкоз бедна, само че толкоз красива част на света.

Местното население и управляващи са намерили извънредно разумен метод за прочистването на старите и заболели животни. Възползвайки се от заниманието и ползите на хора като мен, те обезпечават прехраната на хиляди фамилии, както с месото на убитите животни, по този начин и с таксите, които се заплащат за всяко едно от тях.

Именно заради тази причина, единствено и само избрани животни от цели стада могат да бъдат обстрелвани, след категорично утвърждение на съпътстващия гид във всеки един резерват ", безапелационен бе Стоичков.

" За незапознатите от Вас ще загатна, че за обстрел на млади животни и бракониерство е очакван затвор, без право на правосъден развой. Нима в случай че бяхте разгласили моя фотография с диво прасе, отстреляно от мен, бихте били толкоз гневни? Или по-скоро бихте купили такова месо от прилежащия на Вас магазин под формата на суджук, с цел да участва на празничната Ви софра?

Ще оставя отговора на всички Вас. Бих желал единствено да допълня, че става въпрос за разнообразни географски ширини и разнообразни нрави. И не на последно място, бих желал да припомня на всички, че аз и моето семейство продължаваме да подкрепяме резервати в България като да вземем за пример ловното стопанство в Етрополе ", постави точка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР