Най-известният гей-локал на Италия, митичното нощно заведение „Кинки“ в Болоня,

...
Най-известният гей-локал на Италия, митичното нощно заведение „Кинки“ в Болоня,
Коментари Харесай

Най-известният гей бар в Италия стана жертва на К-19 СНИМКИ 18+

Най-известният гей-локал на Италия, митичното нощно заведение „ Кинки “ в Болоня, стана жертва на COVID-19 след половин вековна славна история. Помещенията му в центъра на града са оповестени за ликвидация на търг, откакто неговите притежатели не можаха да устоят на ударите на породената от пандемията жестока икономическа рецесия, написа.

Ако се има вяра на изказванията им пред кореспонденти, не са помогнали и техните многократни молби за подпомагане за оцеляване към общината, която другояче постоянно е подкрепяла тукашното джендърско население.



Но „ Кинки “, което се прочува по целия свят през осемдесетте години на предишния век и става обичана дестинация на интернационалния гей-елит, не е единственото сходно заведение в Италия, застрашено от банкрут и затваряне. Според медиите единствено в Болоня имало най-малко още 3 – 4 сходни локала, отпред с пригодения за концерти онлайн хангар на име „ Ково “, чиито чорбаджии не могат да заплащат повече наеми за пространствата и всеки миг щели да спуснат кепенци.

В сходна нежелана обстановка били и многочислените заведения за хомосексуалисти в квартала зад Колизеума в Рим – кафенета, заведения за хранене и нощни заведения, които допреди нашествието на ковид при започване на предходната година се радвали на богата клиентела от всички краища на планетата.



В дописките си за очертаващата се нерадостна орис пред гей-локалите на Апенините медиите загатват, че локалните управляващи не били склонни да им оказват помощ да се оправят с рецесията, по този начин, както помагали на заведенията, посещавани най-вече от хетеросексуални мъже и дами.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР