Най-известната Kъща у нас отново ще събере плеяда от звезди,

...
Най-известната Kъща у нас отново ще събере плеяда от звезди,
Коментари Харесай

Моделът Розмари Тишер е Съквартирант №11 в Къщата на VIP Brother: Женско царство. Ето кои са останалите

Най-известната Kъща у нас още веднъж ще събере плеяда от звезди, които ще забележим в неподозирана светлина във VIP Brother: Женско царство довечера от 20.00 ч. по NOVA. Предаването без аналог в провокацията по едно и също време към фенове и участници, и този път ще вдигне високо летвата пред всеки, който желае вечно да потвърди, че е роден звезда от последно потомство, оповестява Нова тв.

Интригата в юбилейния сезон на риалитито ще се върти към една от най-актуалните световни тематики сега - дамата кралица. Събитията в Къщата ще се случват съгласно волята на дамите, а Съквартирантите ще изпаднат в обстановки, които надвишават и най-смелите им мечти за прекарването, дава обещание Big Brother. Матриархатът в ефира ще разбие всички клишета и ще надвиши всички упования.                                 

Изненадите започнаха още преди старта на шоуто, когато Големият брат още веднъж предложения Азис  в шоуто. Известният артист влиза в ролята на водещ на риалитито дружно с Алекс Сърчаджиева и Ники Кънчев, само че минути преди старта на шоуто разгласи, че “Къщата е негова и може още веднъж да влезе в нея ”.

“В Изповедалнята ще се случат доста значими събития, които ще повлияят на събитията в шоуто. Зрителите ще изберат един от Съквартирантите, който ще държи властта в Къщата ”, разкри Алекс Сърчаджиева.

Големият брат обаче не спря с провокациите дотук. В сезона, когато властта в Къщата минава напълно в ръцете на дамите, пионерът, прекрачил VIP прага, се оказа мъж. Първият Съквартирант е поетът, почнал новата вълна в българската музика Константин Трендафилов, прочут повече като Папи Ханс. “Влизам в Женското царство “ като преклонен гражданин и съм подготвен да изляза като цар “, съобщи писателят, който счита, че “ако човек не се излага, не се забавлява, а излагането е пирът на душата “.

След Константин в Женското царство влезе първата дама – обичаната певица Ваня Костова.  Естрадната легенда разкри, че най-тежкия миг в живота й е напускането на Фамилия Тоника. “Напуснах, тъй като не се усещах задоволително обичана. Ева не ме обичаше и въобще семейство Найденови “, съобщи Ваня и добавя, че не би могла да е в положителни взаимоотношения с някогашните си сътрудници.

Очевидно Big Brother желае да подложи Ваня Костова на тестване и да ревизира до каква степен е сериозна, тъй като незабавно след нея в Къщата се озова точно Ева Найденова.

Втората легенда от Фамилия Тоника влиза във VIP Brother със поръчката, че може да е и положителната майка и не толкоз положителната мащеха. “Мога да върша всичко в Къщата – сготвям, шетам, разстилам и леща мога да шетам. Като чуя Женско царство, си представям курник “, споделя певицата. Но желае да победи себе си и по тази причина влиза в шоуто. Ева незабавно получи опция да победи себе си, срещайки Ваня, а напрежението в Къщата се повиши доста.

“Когато бях дребна, мечтаех да бъда известна. Знаех, че съм родена да бъда звезда, тъй като звезда не се става - звезда се раждаш. Знам, че съм на точното място, единствено съм объркала страната, в която съм се родила ”, съобщи Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която влезе четвърта в Къщата. Моделът ще взе участие в шоуто, тъй като желае да види какво е да си по-търпелив към останалите и да можеш да се съобразяваш. Допълва, обаче, че “само ще го видя - никой не е споделил, че ще го върша ”, тъй като е бунтовница. Нора счита, че дамите ѝ вършат мръсно, тъй като ѝ завиждат, което може да се окаже спънка за съжителството ѝ с другите дами във  VIP Brother: Женско царство, още повече че искада бъде кралицата в кошера. Според нея " дамите са станали мъжете, които търсеха ".

Big Brother оцени упоритостта на Нора и ѝ предложи поста президент за пръв път в историята на България, а достойнството да изберат вицепрезидент е поверена на феновете. Сериозна конкуренция и опасност за властта на Мис Плеймейт 2017 се оказа идната участница - началник Божана Кацарова. Известната кулинарка влиза в Къщата, тъй като желае хората да видят, че е повече от " кухненски робот пасатор “. “Let’s make Big Brother great again. Освен това от много време не съм печелила ефирен формат “, съобщи Божана.

Шестият участник във  VIP Brother не може да бъде вкаран в рамка. “Аз ще бъда с една основна роля и 16 поддържащи. Много от нещата ще се дефинират от мен в Къщата, даже да не излиза наяве, ще диктувам нещата “, споделя Стефан Николов. Бизнесменът, прочут като мъжът до Гала, влиза във VIP Brother, с цел да го завоюва. “Ще се видя с 15 души, които не познавам, 70% няма да харесам. Дразни ме всичко и имам невисок предел на толерантност. Най-мразя да дублирам - няма по-голям бунтовник от мен там “, приключва Стефан. За женското царство споделя, че живее с кралица. Не се тормози, че го дефинират като Стефан на Гала. “Блокът ни е прочут като „ блока на Гала “ и кварталът е “кварталът на Гала “. “На кафе “ е най-известният кошер в българския ефир, женското царство там ме смазва “, споделя Стефан.

Идеята за Женско царство се е харесала и телевизионната водеща Мира Добрева, която прекрачи седма прага на Къщата.  Журналистката желае да види дали дамите могат да са обединени “Като едната донесе ябълка на другата, останалите да не изплюят бръмбари по нея. Най-много обичам чепатите характери, доста обичам комплицираните характери. Смятам, че ще ги покоря. Умирам от боязън, че някой може да ме нарани “, разкрива Мира. Тя желае да внесе мир и обич без скрити оръжия  в шоуто и да промени визията на хората за формата.

За хубостта на дамите в Женското царство ще се грижи осмият Съквартирант Валентин Кулагин. Определят го като гримьора на звездите, а той счита за себе си, че е основателят на хубостта в тази страна. “Да бъдеш най-хубавият гримьор е еднакво да бъдеш най-хубавият юрист, най-хубавият сърдечен хирург. Бог и майка ми са ме дарили с необикновен ген, нямам потребност от съвсем нищо, с цел да подкрепям визията си съвършена “, споделя Валентин. Твърди, че не понася простотията и наглостта и в случай че има такива хора в Къщата, ще ги уточни. “Ще имат два разновидността: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила. Мога да запаля Къщата, самото ми наличие е един огромен пожар “.

Девети в Къщата влезе още един бунтовник. Актьорът Веселин Плачков дефинира себе си като “куражлия “ - не приема някой да му споделя по какъв начин да обича или по какъв начин да живее. Жената до него е певицата Мариана Попова, от която чака дете - третата щерка в фамилията. “Тя споделя, че съм див, непослушен и човек, който не може да бъде питомен. Тя съумя да ме опитоми, но не й казвайте “, споделя артистът. Според него дамата би трябвало да се печели всеки ден и се надява, че в Къщата няма да има мъже, които накърняват женското достолепие. " Влизам, с цел да победя “, декларира Веселин.

“Според мен Женско царство съществува единствено по книгите. Искат изкуствено да ни наложат, че половете би трябвало да се изравнят. Аз не виждам нищо срамно от това дамата да стои по-ниско от мъжа. Нека всеки да си знае мястото и ролята в живота “, споделя Ванко 1. Лошото момче на българския рап влиза в Къщата с упоритостта да потвърди какви качества има. “Ако не желая да направя нещо, няма да го направя. Ако Big Brother ме накара да се облека като балерина, като жена, още занапред го декларирам, че няма по какъв начин да стане, а дали ще бъда най-номинираният в историята на VIP Brother, даже в международен мащаб, на мен в действителност ми е през... знаете през къде “, уверен е Ванко 1.

Единадесетият Съквартирант внесе интернационален лъх в Къщата. Моделът Розмари Тишер е от разбъркан брак - татко и е немец, а майка й е от Казанлък. Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин, само че не счита, че е характерен модел. “По принцип съм доста блага, само че от време на време в мен има някакъв дребен военачалник, който става ясно ненадейно. Мога доста добре да върша кавги. Моята баба ме научи. Тя ми сподели: “Розмари, би трябвало да си нахална “. “Женско царство “ звучи доста вярно, най-сетне! Не ме е боязън от хората, по-скоро от височини и от акули. Явно има доста българско в мен, щом се мятам със затворени очи в това премеждие ”, споделя Розмари.

Кои ще бъдат звездните участници в новия сезон на VIP Brother? Виждали ли сме същински матриархат? Съществува ли той въобще? Илюзия ли е цялостната власт на дамите или действителност, с която светът последователно се постанова да привиква?

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР