Най-известната и престижна церемония – връчването на филмовите награди “Оскар”,

...
Най-известната и престижна церемония – връчването на филмовите награди “Оскар”,
Коментари Харесай

Наградите Оскар ще бъдат на живо

Най-известната и влиятелна гала – връчването на филмовите награди “Оскар”, ще се организира на 25 април и ще бъде предавана онлайн от няколко места, потвърдиха уредниците за Reuters, представена от БГНЕС.

Говорител на Академията за кино изкуства и науки съобщи, че макар пандемията от ковид, която провокира безпорядък във филмовата и развлекателната промишленост, те въпреки всичко ще провеждат гала по награждаването, давайки приоритет на публичното здраве и сигурност на всички участници.

„ С цел да създадем шоу, което нашата аудитория по света желае да види, би трябвало да се приспособяваме към условията на пандемията, заради което церемонията ще бъде предавана онлайн от голям брой места, в това число от основната зала на “Dolby Theatre” в Холивуд”, сподели представителят.

“Dolby Theatre” е мястото, където се организират Оскарите в продължение на доста години. Всяка година мнозина от най-хубавите артисти в света се събират в големия спектакъл с 3 400 места, до който, несъмнено, се стига по блестящия неизменим червен килим.

Номинациите за “Оскар 2021” ще бъдат оповестени на 15 март.

Редица други церемонии по награждаване през последните месеци замениха нормалните тържества на церемония вечерите с авансово записани осъществявания или виртуални събития. През януари уредниците на “Грами” отложиха церемонията за март, единствено три седмици преди плануваната дата, след консултация със здравни специалисти и музиканти. Церемонията по връчването на „ Златен глобус “ на 28 февруари също бе отсрочена и номинираните ще вземат присъединяване в церемонията от голям брой места по света, оповестиха уредниците предходната седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР