Най-изгодният начин да се докоснете до 4K HDR образи в

...
Най-изгодният начин да се докоснете до 4K HDR образи в
Коментари Харесай

Телевизорът Panasonic FX700

Най-изгодният метод да се докоснете до 4K HDR облици в ултра-тънък, първокачествен дизайн
Както може би към този момент установихте, още от отразяването ни на събитието на Panasonic, обвързвано със стогодишния им празник, новата продуктова гама 4K LED тв приемници се отличава с добре познатото ни качество и спиращ дъха дизайн.

Тънки, завършени със стъкло и впечатляващи от всеки ъгъл, новите водещи серии LED тв приемници на Panasonic се отличават с изисканите си рамки, познати ни до в този момент единствено от най-високия клас.
Моделът FX700
който от компанията дефинират като „ промеждутъчен “ съгласно нас е едно от най-хубавите решения, когато желаете да вземете финален модел тв приемник, само че на цена, отстъпваща с не малко от тази на премиум моделите.

FX700 предлага доста от преимуществата на FX740, в това число Local Dimming (Локално затъмняване), HDR Brightness Enhance (Увеличаване на яркостта на HDR картината), Wide Colour Spectrum (Широк цветови спектър), Virtual Look Up Table (Виртуална таблица на съответствие) и същите огромни и с 20% по-ярки 4K HDR кинематографични екрани.



При FX700 има и обилни усъвършенствания спрямо предходните модели, като да вземем за пример нова железна рамка Slim Edge, направена от висококачествени материали. Той също по този начин разполага с регулируема подложка с многофункционален дизайн „Switch Design“, който разрешава поставката да бъде настроена на цялостната широчина на тв приемника или да бъде направена по-тясна, според от желанията на потребителя.
И още нещо значимо: Всички модели 4K LED тв приемници на Panasonic за 2018 година са оборудвани с технологията за динамични метаданни HDR10+ и се отличават с прелъстителен, грациозен дизайн
Това значи, че вие може да сте едни от първите, които ще се насладят на новата платформа, основана от 20th Century Fox, Panasonic и Samsung, която стана действителност напълно скоро ( линк ).

HDR10+ съставлява развиване на съществуващия ефирен формат HDR10 за картина с висок динамичен диапазон (HDR). Като усъвършенствана версия на HDR10, HDR10+ прибавя динамични метаданни към всеки кадър, с помощта на което тези усъвършенствани HDR данни дават опция за пресъздаване на висококачествени, реалистични картини от по-широка гама екрани.
Не са забравени и геймърите
За да отговори на условията и на най-опитните геймъри, при новите LED екрани за 2018 година е очакван специфичен режим за игри 4K Game Mode с най-бързото време за реакция на модели Panasonic. Това подсигурява, че 4K HDR геймърите ще се любуват на допустимо най-впечатляващото преживяване. При този високоскоростен режим се прави извънредно бърза обработка на изображенията. Това обезпечава ясни и прецизни HDR облици. Дори при 4K игрите, в които има бързи придвижвания и се изисква доста бърза реакция.


Ето какво предлага FX700 в резюме 4K LED тв приемник с 1600Hz. Отключва капацитета на 4K висококачествена обработка на изображенията за възстановяване на придвижванията, цветовете и контраста;Wide Colour Spectrum (Широк цветови спектър). Модерна обработка на цветовете за пресъздаване на по-живи и реалистични картини;Multi HDR поддръжка. Широка съгласуемост с разнообразни HDR системи, употребявани от разнообразни HDR източници;Local Dimming. Оптимизиран надзор на подсветката, със задно осветление единствено там, където е належащо, за по-висок контрастност и усъвършенствано обрисуване на нюансите;Многофункционален дизайн „ Switch Design “. Възможност за адаптиране към разнообразни стилове в интериора посредством регулируема подложка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР