Най-интересните новини от Пловдив, България и света ви очакват на

...
Най-интересните новини от Пловдив, България и света ви очакват на
Коментари Харесай

Четете в Марица: Ще ни сменят ли чипа Кирил и Асен?

Най-интересните вести от Пловдив, България и света ви чакат на страниците на утрешния брой на " Марица ". Не го пропускайте!

Ще ни сменят ли чипа Кирил и Асен?

Вдъхновителите и съществени мотори на „ Продължаваме промяната” Кирил Петков и Асен Василев очевидно са решени да реформират България. Смело вадят на ярко кирливите ризи на властта и са подготвени да осъществят политики, за които две генерации техни прародители единствено говореха.

Интервю: Александър Симов, народен представител от Българска социалистическа партия: Кабинет още другата сряда, спекулират с алените министри

Превозвачите: Фалираме поради скъпото гориво, в случай че не усилят дотациите

Превозвачите, които обслужват 29 автобусни линии в Пловдив, са поканени на среща при кмета Здравко Димитров, на която ще участва и отрасловият му заместител Тодор Чонов. Повод за това е подготовката на бюджета на Общината за 2022 година „ Поскъпването на горивото убива бизнеса и ни заплашва с банкрут поради внезапното нарастване на разноските “, изясни за „ Марица “ инж. Веселин Дошков.

Три писти за матура в професионалната гимназия

Учениците от професионалните гимназии към този момент ще могат да приключват приблизително обучение с 3 разновидността на държавен изпит, от които да си избират. В единия случай да вземем за пример теоретичната част в него ще е по изтеглена от МОН тематика, в другия - тест. Още една опция - за придобиване на трета степен на професионална подготовка, към този момент ще е отбрана на дипломен план по избор на ученика.

Предай нататък една хубава книга за Коледа

Какво да сториш, в случай че внезапно се окаже, че си пораснал с няколко сантиметра повече от героите в обичаните си приказки? „ Предай нататък “, е отговорът на петокласничката от СУ „ Пейо Яворов “ Никол Станчева. Момичето подари томчето си с твърди корици с най-красивите истории на Братя Грим, с цел да може и още деца да пътешестват из тях, до момента в който тя към този момент „ крачи “ из тийнейджърската литература.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР