Най-хубавата новина чу дясната ръка на Гала от култовото шоу

...
Най-хубавата новина чу дясната ръка на Гала от култовото шоу
Коментари Харесай

На седмото небе след Гала: Обичано лице от NOVA цъфти от рад...

Най-хубавата вест чу дясната ръка на Гала от паметното шоу " Имаш поща ". Музикантът Пейо Филипов, който е на 47 години, ще почерпи за бебе №3 в своя живот от възлюбената си Калина Маркова, която е нотариус в град Гоце Делчев. Двамата още не са определили името на юнака, признаха влюбените в изявление за bTV.

„ Калина се колебае за името, което аз съм избрал. Още не е напълно уверена, че би трябвало да е тъкмо то”, с усмивка изяснява какъв тъкмо е казусът Пейо Филипов. И прецизира, че научил от Калина – всеки човек може да смени името си, даже няколко пъти, което улеснявало въпроса.



Любовта им е плод на дългогодишно другарство. Първоначално Калина оказва помощ като нотариус по въпросите на музикалния клуб на Пейо, само че с времето връзките сред тях се развиват в друга посока. От предходните си сътрудници двамата имат три деца, а в този момент ще сменят памперси на общото четвърто. За идването на новия член най-доволен е синът на Калина - Максим, който живее с тях и учи втори клас в паралелка хореография. Като схванал новината за ново бебе, огромният наследник на Пейо, който към този момент е на 22 години, се пошегувал с него: „ Реши още един път да станеш баща, преди да станеш дядо”, написа hotnews.bg.

Пейо и Калина живеят през седмицата в Гоце Делчев и през уикенда са в София. Музикантът споделя, че се върнал към корените си. Майка му е от село Ковачевица до Гоце Делчев, само че изселили фамилията й при започване на 70-те в Северна България. Сега Пейо разкрил родственици в Гоце Делчев и е доста удовлетворен от това. „ Хубав край е, с хубави хора. Много локални ни помогнаха. Там съществува кодекс на достойнството и това да преценяваш хората съгласно делата им, не да ги съдиш първоначално по някои признаци”, сподели Пейо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР