Най-горещата тема в обществото са мерките, епидемията и зеленият сертификат.

...
Най-горещата тема в обществото са мерките, епидемията и зеленият сертификат.
Коментари Харесай

Искра Михайлова от Възраждане: Децата трябва да бъдат върнати в клас незабавно

Най-горещата тематика в обществото са ограниченията, епидемията и зеленият документ. Наблюдаваме затормозен метод на живот в съвсем всяка сфера, както в икономическата, по този начин и в просветителната. Последните дни още веднъж имаше безспорен безпорядък в просветителната сфера. Вече трета година имаме фалшив учебен развой. Това съобщи Искра Михайлова от " " в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Децата ни не се образоват, бизнесът е затормозен, психическото здраве на популацията е под въпрос ", счита Михайлова.

Тя съобщи, че децата би трябвало да бъдат върнати в клас неотложно. Михайлова уточни, че огромна част от децата нямат достъп до обучение, поради тестването и формата на онлайн образованието.

Искра Михайлова сподели още, че " " ще направи действия за референдум по тази тематика.

"В момента няма какво да поддържаме. Няма нищо съответно и ясно поставено. Влезли сме с съответни неща, които за нас са значими, има тематики като неприемане на еврото в България и енергийният ни суверинитет. Ако те намерят място в един идващ кабинет, за какво да не го подкрепим, само че по този начин както наподобяват нещата, това е малко евентуално ".

Темата "Марица-Изток ", Искра Михайлова разяснява по този начин:

"Това е един изчерпателен проблем, който сега се е трансформирал в рецесия и всички в Народното събрание би трябвало да се занимаваме с тази рецесия по най-хубав метод. Трябва да си спестим гръмките слова и да разчитаме на оценка на въздействията, нещо което досега не беше правено. Работата би трябвало да бъде доста подредена и фокусирана без доста лозунги ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР