Най-голямото световно изложение на потребителска електроника, което се провежда ежегодно

...
Най-голямото световно изложение на потребителска електроника, което се провежда ежегодно
Коментари Харесай

Омикрон спъва развитието на технологиите през 2022 година

Най-голямото международно ревю на потребителска електроника, което се организира годишно в Лас Вегас, Съединени американски щати - CES, няма да се състои в цялостния си искра, откакто основни участници оповестиха, че отдръпват присъединяване си поради разпространяването на разновидността Омикрон. Популярната четиридневна конференция, чието грандиозно завръщане след локдауните беше деликатно планувано, въпреки всичко ще се състои на 5 януари, макар отводът на Фейсбук Meta, Amazon, T-Mobile и Twitter да вземат участие, предава БГНЕС.

Ключови международни софтуерни компании, измежду които CNET, The Verge и TechCrunch, обявиха, че няма да изпратят кореспонденти, фото- и видеооператори, които да отразяват събитието. „ След деликатно обсъждане и разискване, T-Mobile взе сложното решение да ограничи доста присъединяване си в тазгодишното ревю за потребителска електроника “, заяви телекомуникационната компания в прессъобщение, като добави, че нейният основен изпълнителен шеф Майк Сиверт ще анулира авансово плануваното си послание.
Учени: Новите технологии за включване на реклами в сънищата са рискови
Трима откриватели от Харвардския университет (САЩ), Масачузетския софтуерен институт (САЩ) и Университета в Монреал (Канада) публи...
Прочети повече
Представители на General Motors, обаче оповестиха, че американският авто производител не е трансформирал проектите си за ревюто CES, където се чака да има обилие от автомобилни технологии. GM възнамерява да покаже нов електрически модел на пикапа Chevrolet Silverado, а основният изпълнителен шеф Мери Бара ще направи съществена презентация за визията за всеобщото внедряване на електрически транспортни средства. Интернет колосът Гугъл към момента се колебае дали да взе участие в ревюто.

Организаторът на събитието, Асоциацията за потребителски технологии, разгласи предходната седмица, че броят на изложителите, за които е доказано, че ще участват, е надхвърлил 2100, и че ще предложи безвъзмездни проби за Covid-19, като в допълнение равнище на сигурност. На своя уебсайт CES припомня на присъстващите, че „ би трябвало да бъдат изцяло имунизирани против COVID-19 “. Организаторите на конференцията също предлагат на присъстващите да се тестват за Covid „ преди да заминат за Лас Вегас, както и още един път в границите на 24 часа след старта на CES “.

Друга огромна конференция, планувана за януари, Световният стопански конгрес, разгласи в понеделник, че ще отсрочи годишната си среща в Давос, Швейцария, поради Омикрон. Международното събиране на международния политически и бизнес хайлайф ще се организира в " ранното лято ". Миналият януари както CES, по този начин и Световният стопански конгрес в Давос, се организираха напълно онлайн.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР