Най-голямото щастие? Несъмнено очакването на нов живот в семейството, плод

...
Най-голямото щастие? Несъмнено очакването на нов живот в семейството, плод
Коментари Харесай

Грижата за любимите хора започва от уюта на дома

Най-голямото благополучие? Несъмнено упованието на нов живот в фамилията, плод на взаимната любов и предпочитание за дом, цялостен с съгласие, щастливи мигове и дребни крачета, които тичат рано заран, с цел да те разсънят с прегръдка.

Точно в този трогателен миг на очакване и подготовка взех решение, че е неотложно да обърна повече внимание освен на моето здраве, само че и на здравето на цялото семейство. Докато дребният човек към момента пораства в мен, съзнавам от ден на ден от какво значително значение е здравословното и осъзнато хранене, спокойствието и домашната храна.

 IKEA Личен архив

Признавам, че в забързаното всекидневие и безконечното бягане по оста вкъщи-работа-задачи-вкъщи не всеки път остава време за готвене на потребни ястия, само че пък къде написа, че здравословното значи наложително постепенно и комплицирано? Пред пакетираните ястия или поръчките на подготвена храна в този момент сигурно избирам една бърза зеленчукова яхния, картофена крем чорба или плодова салата.

Точно с тази мисъл IKEA са основали и новата си серия UPPFYLLD, която съумява да съчетае устрема към по-целесъобразен и резистентен метод на живот и построяването на здравословни привички в бъдещите генерации.

 IKEA Личен архив

С новите им кухненски съоръжения съумявам за нула време да обеля зеленчуците за вечеря или да си нарежа една ябълка, като се прибера изморена от работа. Резачките за плодове несъмнено са ми любимец, до момента в който се пробвам да одобрявам повече витамини от свежи артикули по време на бременността, а с рендето с резервоар подготвям бързо и без ненужно цапане обичаната си зимна салата от цвекло и моркови.

Всички уреди от серията UPPFYLLD са леки, комфортни и пестят сила, а най-хубавото е, че са необикновено компактни и се събират един в различен, тъй че заемат минимално място в кухнята. Те са направени от полипропиленова пластмаса и неръждаема стомана, което ги прави супер устойчиви и мога да ги мия даже в съдомиялната.

В секция Вдъхновение на уеб страницата на ИКЕА в действителност се въодушевих от практичните решения на семейство от три генерации, което макар натовареността си, намира време за здравословна домашно приготвена храна. За да се вдъхновите и вие, да научите някой трик по какъв начин да създадете комфортен и удобен дом, разгледайте секция.

 IKEA Личен архив

Така до момента в който похвапвам обичаните си ястия, няма по какъв начин да не призная, че изпитвам солидна доза задоволство и успокоение - от направения съзнателен избор за здравето на един дребен човек, който пораства в мен и който нямам самообладание да видя и прегърна . Силно се надявам да успеем да предадем тези потребни привички и на най-малкия член на нашето семейство, за който се стараем да се грижим още преди да се е появил.

И съм сигурна, че положените през днешния ден старания, ще ни се отплатят на следващия ден.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР