Най-голямото немско издание избра странен начин за написване на статия

...
Най-голямото немско издание избра странен начин за написване на статия
Коментари Харесай

Германският вестник "Билд" поздрави Путин за победата му два дни по-рано

Най-голямото немско издание избра чудноват метод за написване на публикация за изборите в Русия. Заглавието на материала, оповестено в мрежата на 16 март в 11:00 ч., Казва: " Билд поздравява Путин за успеха му " (Bild gratuliert Putin zu seinem Sieg). И това явно не е неточност, а някаква независима активност - на чудноват текст, които притегли вниманието на блогърите през вчерашния ден, 17 март, оповестява " Комсомолская истина ".

Вярно е, че наличието на бележките не подхожда на дадената тематика: По-долу е единствено един елементарен лист с информация под формата на къси въпроси и отговори - кой са противниците, какво включва акция, какво демонстрира, социология и така нататък

Очевидно това е толкоз характерен тевтонски комизъм. Което наподобява изключително двусмислено на фона на непрекъснати обвинявания от Запада, като че ли Кремъл " се намесва в изборите " в Америка, Германия и други страни.

И можем единствено да гадаем какво щеше да направи групов отдел на държавната, в случай че, да вземем за пример, най-големият съветския вестник " Комсомолская истина " поздрави с успеха Доналд Тръмп, в деня преди резултатите от изборите в САЩ-2016.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР