Най-голямото изложение в света за видеоигри Геймском отвори врати в

...
Най-голямото изложение в света за видеоигри Геймском отвори врати в
Коментари Харесай

Видео геймъри се събраха на шоу-изложение в Кьолн

Най-голямото ревю в света за видеоигри " Геймском " отвори порти в немския град Кьолн. Очаква се да дойдат близо половин милион почитатели, които ще имат опцията за първи път да видят идните нови заглавия в областта на гейминга.

През днешния ден Геймском ще одобри единствено търговски представители и публицисти, а на следващия ден входът ще бъде отворен и за почитателите на видеоигрите от целия свят. До събота всички геймъри ще могат да зърнат за първи път идните нови заглавия и да поиграят демо версии на игрите, които ще дебютират през идващите месеци.

Темата на тазгодишното издание на " Геймском " е " клауд геймънга ", който ще разрешава графически-комплексни игри да бъдат играни на тв приемник или даже на мобилен телефон, без да належащо свързване посредством огромна и мощна видеоконзола.

Също по този начин ще бъде обърнато внимание и на по този начин наречени " инди игри ", които са артикул на самостоятелни студиа с стеснен бюджет.

Индустрията за компютърни и видеоигри не е за подценяване. За 2018 година тя е генерирала съвсем 135 милиарда $ доходи от продажби, а киноиндустрия в международен мащаб с един милиард повече. През предходната година, единствено в Германия продажбите нарастнали с 11 % или общо 2 милиарда и 800 милиона евро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР