Най-голямото автомобилно изложение в Северна Америка стартира с редица скандали

...
Най-голямото автомобилно изложение в Северна Америка стартира с редица скандали
Коментари Харесай

Легендата Toyota Supra се завърна

Най-голямото автомобилно ревю в Северна Америка започва с редица кавги и рекордно невисок интерес и приключи за пръв път в историята с останали незаети изложбени площи. Въпреки това шоуто в Детройт съумя да предложи неспокойствие и забавни моменти за всички фенове на високите скорости и новите технологии. Липсата на част от най-големите играчи в сектора обаче (сред които БМВ, Мерцедес, Волво, Порше, Ягуар, Ленд Роувър, МИНИ, Ферари) даде късмет на редица други модели да изпъкнат. Ето най-вълнуващите министър председатели от приключилото през днешния ден автоизложение в Детройт.

Ford Explorer е най-мощният Explorer, създаван до момента със своя 3.0-литров бензинов мотор, оборудван с турбокомпресор. От Форд анонсираха, че новият модел е с напълно усъвършенствана система за задвижване на четирите колела, която се приспособява сама към съответния терен. Серийно Explorer ще идва с Ford Co-Pilot360 и пакет от модерни технологии за подкрепяне на лидера. А също и сигурност, включващ автоматизирано спешно прекъсване, предизвестие за слепи петна, предизвестие за задния пресечен трафик и помощ при поддържане на лентата. Неговата камера за задно виждане е оборудвана с почистваща система. Поръчки към този момент се одобряват, а първите бройки от новия Explorer се чака да бъдат доставени при започване на лятото.

Cadillac XT6

Cadillac избра " домашното " ревю в Детройт, с цел да дебютира с новия си първокласен кросоувър SUV. Изцяло новият Cadillac XT6 има три реда седалки и е разумно продължение на Cadillac XT5 и Cadillac Escalade. Новият XT6 ще се предлага в две версии - Спорт и Лукс. Стандартното съоръжение включва съвсем всяка система за сигурност и екстра, които един нов автомобил може да предлага. Като алтернатива с доплащане XT6 ще включва последната мултимедийна система на Cadillac, ръководена от ротационен контролер. В автомобила има шест USB врата, което го прави съвършен фамилен избор. Очаква се производството на XT6 да стартира до два месеца, като от Кадилак си слагат за цел до края на годината новият им модел да бъде по магазините.

Toyota Supra

След 21-годишно неявяване легендата на спортните купета Toyota Supra се завръща. Технологичният двуместен състезателен автомобил ще бъде задвижван от трилитров шестцилиндров мотори с голям турбокомпресор и задно задвижване чрез полуавтоматична спортна трансмисия. Активният диференциал и адаптивното окачване трансформират новата Супра в автомобил за търсачите на мощни чувства. Новият Supra ще скочи от нула до 100 км в час за 4,1 секунди съгласно Toyota.Toyota Supra 2020 се чака в дилърите през лятото на 2019 година Цените стартират от $49 990.

Kia Telluride

С забавна премиера съумяха да изненадат и от Kia. Новият Телурид дебютира в Детройт и детронира Sorento като максимален модел SUV на Kia. Автомобилът ще се предлага с два бензинови и два дизелови мотора (за Европа) и три равнища на съоръжение. Kia са отделили време да усъвършенстват електронната система за сигурност, която съгласно тях след известно време се приспособява към навиците на водача. Kia към този момент се създава в заводите на компанията и ще влезе в продажба по-късно през есента на 2019 година.

Nissan Leaf e+

Leaf e + има доста нараснал електрически обсег и мощ спрямо базовия модел. Leaf e + има пробег от 360 километра с едно зареждане (със 120 км повече от настоящия модел) и 50% по-голям въртящ миг от своя предходник. Новият модел Leaf e + употребява 62-kWh акумулаторна батерия и 160 кВт електродвигател, което дава мощ от 215 конски сили. От Нисан анонсираха, че новият модел ще се оправя доста по-стабилно с дълго шофиране по автомагистрала. Електрическата батерия Leaf e + се чака в представителствата на Nissan още тази пролет. Предишният Leaf е най-популярният електрически автомобил, продаван в международен мащаб. Компанията е продала повече от 380 000 модела от дебюта на Leaf през 2010 година.

Volkswagen Passat

Новият седан на марката е очевидно повлиян от наклонността " фамилните коли " от ден на ден да наподобяват на купета с 4 порти. Всички най-актуални технологии за сигурност, които идват като общоприетоо съоръжение тук. Всеки Passat към този момент разполага с автоматизиран стандарт за спешно прекъсване и разкриване на пешеходци. Под капака Passat продължава да залага с 2.0-литров турбодвигател от последно потомство със 174 конски сили. За разлика от някои сегментни противници, които са минали към по-голям брой предавки или непрестанно променливи трансмисии, модифицираният Passat ще употребява шестстепенна автоматика.

Ford Shelby GT500

С повече от 700 конски сили на колелата, Ford Mustang Shelby GT500 е най-мощният сериен автомобил, юридически от Форд в миналото. Те правят оценка време от нула до 100 км в час за малко над 3 секунди. Инженерите на Ford са проектирали GT500 да бъде както звяр на пистата, по този начин и кола, с която може да покарате из града. Тя ще включва нормалните подсилени нископрофилни гуми на Michelin, седемстепенна трансмисия с двоен съединител с мълниеносна промяна на предавките и най-голямата фабрична спирачка, която в миналото е била поставяна на американско спортно купе. 5.2-литровият V8 на автомобила ще бъде издигнат на ръка, а мощността му ще задвижва на задните колела. Shelby GT500 ще може да бъде платен още при започване на есента.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР