Най-голямата в света социална мрежа стартира новата услуга за запознанства

...
Най-голямата в света социална мрежа стартира новата услуга за запознанства
Коментари Харесай

Услугата за запознанства Facebook Dating стартира пробно в САЩ

Най-голямата в света обществена мрежа започва новата услуга за запознанства Фейсбук Dating . Засега тя работи единствено в Колумбия.
TechCrunch заяви, че новата услуга Фейсбук Dating, обявена през месец май 2018 година, работи в средата на главното приложение Фейсбук за Android и iOS. Тя може да бъде задействана от настройките. Услугата е налична за лица навършили 18 години и е изцяло безвъзмездна, като към този момент няма реклама и/или платени функционалности.

При влизане във Фейсбук Dating на потребителя се предлага да сътвори обособен профил за запознанства, в който от главния профил се вземат единствено имената и възрастта. За основаването на профила е належащо малко да се опише биографията. Това не е комплицирано – би трябвало да се зададат образованието, местоработата, дали имате деца. Необходимо е да и да се отговори на 20 въпроса, като да вземем за пример „Как си представяте един съвършен ден?“ или „Кое музикално осъществяване ви кара да запеете?“ Възможно е качването на до 12 фотоси, които могат да бъдат импортирани от Фейсбук или Instagram.



Потребителят може да търси евентуални сътрудници в радиус от 100 километра към неговото местонахождение, което Фейсбук дефинира автоматизирано. Не може да се задава различен район на търсене. Социалната мрежа предлага сътрудници със съвпадащи ползи и отговори от въпросника. Приятелите и блокираните от обществената мрежа консуматори не се появяват във Фейсбук Dating. Също по този начин, в случай че потребителят не се е записал във Фейсбук Dating, той не се демонстрира от услугата.

За разлика от приложенията от рода на Tinder, където за започване на някакъв разговор е належащо взаимно единодушие, във Фейсбук Dating потребителят може да написа до всички открити от услугата консуматори. Но има ограничаване: не повече от 100 души дневно. Отсрещната страна може да отговори или да пренебрегва полученото известие. Общуването става посредством вградения чат, в който е допустимо единствено писането на текст и прибавянето на емоджита. Не могат да се прикачват фотоси или видеа и не могат да се вършат разплащания.



За да улесни избора на евентуалния сътрудник потребителят може да даде достъп до интересуващите го групи и събития. В този случай, логаритъмът ще предлага и участници от други общности.

Засега няма информация дали и по кое време Фейсбук Dating ще се появи и в Европа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР