Най-голямата украинска национална нефтена и газова компания Нафтогаз увеличи производството

...
Най-голямата украинска национална нефтена и газова компания Нафтогаз увеличи производството
Коментари Харесай

Нафтогаз увеличава производството на газ

Най-голямата украинска национална нефтена и газова компания " Нафтогаз " усили производството на газ в Западна Украйна, употребявайки нови технологии и съоръжение, съобщи в понеделник основният ѝ изпълнителен шеф Юрий Витренко. Той добави, че компанията употребява " всички налични варианти ", с цел да усъвършенства производството на газ даже в актуалното положение на война.

" Украйна в този момент се бори и нашата компания също се бори. Ние се борим за всеки пространствен метър газ. Познаваме газовата обстановка в Европа и сме наясно със смисъла на нашата работа. Правим всичко допустимо да увеличим вътрешното произвеждане на природен газ ", съобщи шефът на отдела за произвеждане на газ на поделението на " Нафтогаз " - Lviv Gas Vydobuvannya Олександър Сендеха, като това отделение на газовия колос е асъдействало с 2% повече природен газ спрямо данните от предходната година.

Изпълнителният шеф на енергийния колос разкри, че актуалните газови складове в страната са напълно запълнени в навечерието на отоплителния сезон, като в същото време има обезпечени различни размери от частни производители и досега са изкупени над 200 млн. куб. метра газ, съобщи БНР.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР