Най-голямата страст на жените са обувките. На ток, равни, спортни,

...
Най-голямата страст на жените са обувките. На ток, равни, спортни,
Коментари Харесай

Ето кои обувки ще са модерни през лято 2018

Най-голямата пристрастеност на дамите са обувките. На ток, равни, спортни, черни, nude, цветни, ботуши, кецове, сандали – няма значение какви са. Дайте ги насам! Стига да са в трендовете, несъмнено. А какви са те за този сезон? Вижте в новото видео на Наталия от влога!

Ето кои обувки ще са съвременни през лятото:

Футуристични трейнъри


Или другояче казано – всевъзможни супер шантави маратонки , като че ли пристигнали от бъдещето – решени в разнообразни цветове, с доста ексцентрични форми, композиция от разнообразни материи и текстури.

Токчета от 80-те

Осемдесетарските обувки още веднъж се завръщат на стилния подиум и по крачетата ни. Доста ретро форми , които обаче някак крещят „ Шик! ” А и в случай че сте смели в избора на цветове, тази обувка може да бъде звездата във вашия тоалет.

Ярко и крещящо

Много дизайнери заложиха на ярките цветове при обувките за сезон пролет-лято 2018. Най-много се открояват жълтото, аленото и синьото . Тях можете да комбинирате както с доста пъстри тоалети, по този начин и с класическите черно, бяло и деним. Всичко зависи от смелостта и творчеството ви.
 обувки ThinkStock/Getty Images-->
Прозрачна пластмаса

За второ следващо лято ще бъдат съвременни обувките от транспарантна пластмаса. Аз отново да си кажа – на мен тази наклонност никак не ми е по усета, само че в случай че вие въпреки всичко желаете да я следвате, въоръжете се с самообладание и сили, тъй като множеството такива обувки в действителност са доста неуместни.
 обувки ThinkStock/Getty Images
Извити токчета

Скулптурираните токове, странни, чудати, като че ли конфискувани от илюстрация на детска книга този сезон са цялостен шлагер. Не подхождайте към тях предубедено. Дайте им късмет, осмислете ги, рискувайте! От една страна са супер комфортни, от друга – притеглят вниманието и са точното попадение.

Перата

Перата като спомагателен детайл върху обувката също са шлагер за пролет-лято 2018. От една страна екстравагантни, от друга – толкоз готини и закачливи , потрепващи при всяка крачка – с тях обувката се трансформира като че ли в украшение.

Чорап и сандал? О, да!

До преди няколко години комбинацията от сандал и чорап се считаше за най-голямата фешън неточност. Не и през днешния ден! Чорапите с геометрични форми, в щури цветове и с най-различни принтове са цялостен шлагер! Ама цялостен!

Всичко в бяло

Всеки сезон си има цвят-звезда. При обувките този път това е Негово Величество – Бялото. Всяка обувка в бял цвят е забавна, фешън находка . Комбинира се елементарно, само че не е елементарно поддържането й, изключително с чистотата на нашите улици. Затова, в случай че избирате бяло, имайте поради, че след всяко прибиране, ще е належащо подробно разчистване.

Умни обувки

2018 сме! Няма по какъв начин да пропуснем и всички тези умни обувки, плод на щурото софтуерно мислене. Днес към този момент можем да се сдобием с обувки, които сменят цветовете си , както и такива, които имат една основа и разнообразни по височина токове.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР