Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта.

...
Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта.
Коментари Харесай

Правнучката на Тато с нова любов

Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта. Людмила Стефанова, първородната щерка на дизайнерката Жени Живкова, сподели в обществените мрежи фотоси с мъжа на сърцето си. Оказва се, че връзката им е напълно скорошна, само че всички техни другари и познати им пожелават дълъг взаимен живот.

Избраникът на Людмила е брокер на първокласни недвижими парцели, чийто пазар е в целия свят, а освен в България. Двамата споделят общо занимание – пътешествията, а едно от последните им е било през април. Тогава влюбените посетили Италианските Алпи, с цел да закрият ски сезона. Не се знае дали Людмила, която е кръстена на популярната си баба Людмила Живкова, и мъжът до нея към този момент съжителстват под един покрив.

Дъщерята на Жени Живкова е космополитна натура и през годините е обитавала в доста разнообразни страни. Висшето си обучение тя приключи в Америка. Наследничката на някогашния Първи се дипломира като интериорен дизайнер след образование в елитния частен институт " Прат “, който се намира в Ню Йорк. След като взе и магистратура, Людмила остана известно време в Съединени американски щати, само че след това реши да прави кариера в Европа. Вече много години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а все още е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите компании за архитектура и интериор в Обединеното кралство. Макар да се е устроила във Англия, Людмила постоянно се прибира и в родината.

У нас живеят майка ѝ, татко ѝ и по-малката ѝ сестра Андреа, която също е креативен насочена в професионалното си развиване. Втората щерка на Жени Живкова е наследила напълно нейния афинитет към модата и оказва помощ безрезервно за развиването на марката и бутика на майка си. Преди години Андреа даже показа своя лична сбирка с елегантни дрехи на изтънчено ревю в София. След като приключи фешън дизайн в влиятелния институт " Марангони “ в Италия, хубавицата се върна в България и потегли по стъпките на своята майка. Именно по нейна концепция стилната марка на Жени Живкова се сдобила с онлайн бутик и почнала да се развива и в обществените мрежи.

Андреа е доста спестовна във връзка с персоналния си живот и не обича да сподели детайлности от него. Медийните ѝ изяви също са необичайност. Докато беше студентка, имаше сериозен другар, само че от дълго време към този момент е спряла да разгласява фотоси в обществените мрежи, на които е в мъжка компания, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР