Най-голямата по брой магазини у нас верига супермаркети Billa планира

...
Най-голямата по брой магазини у нас верига супермаркети Billa планира
Коментари Харесай

Billa отваря нови 8 магазина в следващите месеци

Най-голямата по брой магазини у нас верига супермаркети Billa възнамерява да усили броя на обектите си до края на годината с още сред 8 и 10 такива. През предходната година компанията отвори 8, като 3 от тях бяха в огромни търговски центрове в столицата. С тях все още обектите на веригата са 120, а 47 от тях са в София.

В нова тактика за компанията се трансформира навлизането в моловете в страната. Така все още тя е показана в Serdika Center, Mall of Sofia, Park Center, Bulgaria Mall и Mega Mall.

От компанията регистрират, че с отварянето на един магазин се разкриват сред 40 и 50 работни места. Това значи, че в случай че бъдат отворени още 8 обекта, както през 2017 година, ще бъдат наети сред 320 и 450 души. И все още сдружението е измежду най-големите работодатели у нас с личен състав от 4500 души.

Веригата показа финансовите си резултати за миналите 12 месеца, които регистрират растеж от 9,2% на брутния оборот по отношение на миналата година. Общо продажбите възлизат на повече от 854 милиона лв..

В Централна и Източна Европа веригата, която е част от REWE Group, е показана с изключение на в България и в Русия, Словакия, Чехия и Украйна. На тези пазари оборотът е с нарастване от 10,4%, а новооткритите магазини са 631.

" Високите финансови резултати са показателни за метода, по който нашата компания се приема от клиентите, както и за доверието, което сме съумели да завоюваме през всичките тези години на пазара. Затова не е изненада, че можем да се похвалим с над 1,3 милиона потребителски визити на седмица ", разяснява шефът на Billa България Бойко Сачански.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР