Най-голямата по брой магазини и четвъртата по оборот търговска верига

...
Най-голямата по брой магазини и четвъртата по оборот търговска верига
Коментари Харесай

Голяма промяна в Билла!

Най-голямата по брой магазини и четвъртата по оборот комерсиална верига в България - " Билла " ще има нов изпълнителен шеф. Това ще бъде досегашният основен действен шеф на чешкия клон на компанията Норберт Мисбрандт, който заема мястото на Бойко Сачански. Промяната ще влезе в действие от 1 април, излиза наяве от известие на сдружението.

От 1 април " Билла България ", която има 124 магазина в страната, ще има нов изпълнителен шеф. На поста ще застане Норберт Мисбрандт, който до момента е бил основен действен шеф на чешката " Билла ", а преди този момент е бил действен и изпълнителен шеф на " Билла Хърватия ", както и основен действен шеф на румънския клон на веригата.

Мисбрандт работи за " Билла " от 2011 година като преди този момент е бил изпълнителен шеф на румънския клон на различен търговец на дребно - " Лидл ", излиза наяве от информацията на компанията.

Новият шеф ще поеме поста на Бойко Сачански, който ръководеше веригата от 2015 година и работи в нея още от стъпването й на българския пазар през 2000 година, преминавайки през разнообразни постове, в това число районен управител и маркетинг шеф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР