Най-голямата охранителна фирма в Северозападна България – „СИТИ СОТ“, въведе

...
Най-голямата охранителна фирма в Северозападна България – „СИТИ СОТ“, въведе
Коментари Харесай

Всички гледат, само ние виждаме и реагираме! „СИТИ СОТ“ въведе в експлоатация модерна система за видеонаблюдение

Най-голямата охранителна компания в Северозападна България – „ СИТИ СОТ “, вкара в употреба нова авангардна система за видеонаблюдение, научи организация BulNews.
За оптималната сигурност и успокоение на своите клиенти от врачанското сдружение преоборудваха своя моноторинг център и в този момент той е на международно равнище.
„ СИТИ СОТ “ влага и вкара в употреба професионална платформа за мониторинг и запис, която е многокомпонентно решение за сигурност с напълно създаден програмен продукт на база потребностите и условията на клиентите.
Платформата дава опция за видеомониторинг в действително време, повтаряне на видео или изображение при алармиращо събитие, мениджмънт на системи, разнообразни алармени логаритми, мониторинг на положението на крайните устройства, с което се следи за техническата им редовност.

Платформата разполага с интелигентни функционалности като:
* Аудио детекция
* Липсващи/изоставени обекти
* Навлизане в зона
* Промяна на изгледа
* Детекция на разположение
* Пресичане на линия
* Броене на хора.
Услугата „ Видеонаблюдение “, която е предоставяна от „ СИТИ СОТ “, утвърждава компанията като водач в тази част на страната при защитата на обекти посредством системи за далечен видеоконтрол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР