Най-голямата ИТ Академия в Източна България Advance Academy и един

...
Най-голямата ИТ Академия в Източна България Advance Academy и един
Коментари Харесай

ИТ Академия Advance Academy и един от лидерите във FinTech индустрията в Европа iCard AD, обявиха партньорство

Най-голямата ИТ Академия в Източна България Advance Academy и един от водачите във FinTech промишлеността в Европа iCard AD , оповестиха началото на стратегическо партньорство в областта на образованията на ИТ експерти.

 Компанията ще поддържа напъните на Advance Academy в развиването на ИТ уменията измежду възпитаници и студенти, като помогне да се подчертава върху езиците за програмиране на мобилни приложения. Нуждата от от ден на ден и по-подготвени фрагменти, бързото развиване на технологиите, както и навлизането на доста задгранични и локални компании от ИТ бранша, направиха нуждата от различни и ускорени стратегии за образование извънредно осезаема.

 От началото на своето битие Advance Academy започва с курсове за изцяло начинаещи по технологии и езици за WEB Development, Quality Assurance, Java, C#, Swift 4, Objective C, PHP, като с времето съумя да разшири предлаганите образования и да включи такива за цифров маркетинг и продажби. В своя екип от преподаватели академията е привлякла експерти с доста сериозен на практика опит, които сполучливо управляват съществени екипи от разработчици и планове за интернационалните клиенти.

 В резултат на ускорените си стратегии за по-малко от година и половина над 120 индивида сполучливо приключиха курсовете и над 40 от тях вече  са осъществени в ИТ бранша във Варна и София.  

 За нас е доста значимо да имаме поддръжката на огромните имена от ИТ секторав района – показа Адрияна Митева, изпълнителен шеф на Advance Academy – Това са бъдещите работодатели на нашите курсисти. С ИТ фирмите, с които си партнираме, съгласуваме всички стратегии за образование, привличаме и лектори с практическо know how, което подсигурява на хората вложили съществени старания в курсовете, че завършвайки ги сполучливо ще имат всички нужни познания да започват работа в ИТ бранша. Да имаме сътрудник от ранга на iCard AD е освен наслаждение, а и привилегия, защото те са същински пионери в своята област. Да имаме достъп до тяхната експертиза и опит, както и техни експерти да ни поучават и водят курсове евъзможност, с която малко просветителни институции могат да се похвалят.

iCard AD е измежду водещите компании в Европа в региона на високотехнологичните финансови услуги, обслужва над 300 хиляди бизнес и частни клиенти и годишно обработва над 10 млн. преводи. От тази година iCard AD подава ръка на всички млади бизнесмени като част от концепцията си за корпоративна обществена отговорност. В компанията работят над 500 души, което ѝ  отрежда място измежду най-големите локални работодатели и ИТ компании във Варна.



Advance Academy продължава да развива своята идея за образование на експерти без предходен опит и превръщането им в подготвени фрагменти със основаването на учебно-практическа компания – Advance Training Labs, която да дава действителни проблеми и задания на приключилите курсисти, с което те да натрупат действителен опит под управлението на наставник.

Новите курсове на най-голямата ИТ академия в Източна България започват още веднъж през Февруари. Повече информация и авансово записване, можете да намерите на адрес www.advanceacademy.bg 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР