Най-голямата ИТ академия в Източна България – , стартира новата

...
Най-голямата ИТ академия в Източна България – , стартира новата
Коментари Харесай

ИТ кариера с професионалните програми по софтуерно инженерство на Advance Academy

Най-голямата ИТ академия в Източна България –, започва новата образователна година през Септември.

От Академията са подготвили нови цялостни професионални стратегии по програмиране, които може да са началото на кариера в ИТ бранша за доста хора. Професионалните стратегии са с по-голяма дълготрайност от общоприетите курсове, като включват bootcamp, в който курсистите ще могат в границите на 4 месеца да придобият на практика опит, в действителна работна среда. Програмите по софтуерно инженерство, които ще започват са 2 – и. Освен това, тази есен Advance Academy ще започва и първата професионална стратегия по, която ще включва 1-месечен bootcamp. Софтуерното тестване или Quality Assurance се разграничава от програмирането, само че QA експертите имат основна роля в създаването на всеки тип програмен продукт, като вземат участие във всичките стадии по планирането и създаването му.

По време на Bootcamp-а курсистите ще работят в екипи по таскове и проблеми от действителна работна среда и ще са част от създаването на повсеместен план. Завършвайки една от Junior стратегиите, курсистите ще са придобили всички познания и умения на един Junior Software Developer или Junior QA експерт.

Всички стратегии са създадени за начинаещи и хора без опит, на Български език. За всички, които търсят преквалификация в най-бързоразвиващия се бранш. За всички, които търсят образования и курсове, които са на практика ориентирани и присъствени. За всички, които търсят смяна, само че не знаят от къде да стартират.

Защо търсенето на софтуерни инженери е толкоз високо и не стопира да пораства?

Развитието на технологиите характеризира 21ви век. Те обогатяват живота ни. Където и да погледнем, каквото и да използваме, има нещо общо с технологиите. Независимо дали става дума за смарт телефона ни, смарт часовника ни, компютъра ни и всички други типове устройства, които използваме всеки ден и които улесняват живота ни – всички те се зареждат от някакъв тип програмен продукт. Бързият ритъм на развиване на технологиите значи, че и би трябвало да има и повече хора, които да основават кода, който зарежда тези технологии, както и хора, които да тестват дали всичко е в редовност преди да бъдат пуснати на пазара.

Развитието на технологиите е основало огромната потребност от хора, които знаят по какъв начин да пишат код, по какъв начин да програмират и да тестват. Почти всеки един бранш и всяка ниша употребява характерен програмен продукт за ръководство и съгласуване на бизнеса си. Този растеж в потреблението на технологии постанова и наемането на нови и повече софтуерни инженери.

Програмистите и QA експертите могат да бъдат открити безусловно в съвсем всеки един бранш – от опазването на здравето, обществената сфера, банкирането, образованието чак до услугите и търговията на дребно.

Търсенето на софтуерни инженери изпреварва с доста предлагането и тази наклонност ще се резервира. Според годишния отчет на Българската асоциация на софтуерни компании (БАСКОМ) опциите, които дава Българския ИТ бранш не престават единствено да се усилват. Броят на задгранични компании, които влагат в българския пазар, броят на български ИТ компании, работните места и заплатите се усилват всяка година.

дава една неповторима опция на всеки окуражен и стимулиран човек, да даде старт на кариерата си в най-динамичния бранш, в който опциите нямат таван.

За повече информация:

email: [email protected] или на телефон: 0889990030
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР