Най-голямата и най-важна партия, която е призвана да защитава голяма

...
Най-голямата и най-важна партия, която е призвана да защитава голяма
Коментари Харесай

Крум Зарков: Свикването на Национален съвет е последен шанс за БСП

" Най-голямата и най-важна партия, която е призвана да пази огромна част от обществото ни е пета политическа мощ, това не дава отговор на нейната задача ". Така служебният министър на правораздаването Крум Зарков разяснява резултатът на Българска социалистическа партия на състоялите се в неделя предварителни парламентарни избори.

Според данните на Централната изборна комисия (ЦИК) „ Българска социалистическа партия за България “ се нарежда на пето място с 9.30% (232 947 гласа). 

Още предходната година, когато влязохме в тежка серпантина от загуби, партията трябваше да предприеме дейности, уточни Крум Зарков. Той напомни, че е желал оставката на Корнелия Нинова. „ Поисках тази оставка когато бяхме трети, какво да кажа, когато сме пети “, добави Зарков. По думите му вчера на конференцията на БСП е демонстриран " дебелоглав " под маската на неотстъпчивост и всички, които се нуждаят от лява политика, не заслужават такова отношение. На брифинга водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че оставки няма да се подават и няма да се влиза в съюз с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ Ако се даде късмет на българските социалисти да се провеждат и да вдигнат взор, вероятността ще бъде друга “, счита още Крум Зарков. 

Той дефинира свикването на Национален съвет на левицата в събота като финален късмет за Българска социалистическа партия. „ В партията има доста хора, които са способни “, разяснява Крум Зарков и уточни за самия себе си, че в случай че има намерено съревнование за нов водач на Българска социалистическа партия, ще оповести мнението си. Според него партията би трябвало да се „ отпуши “, както и разговорът в нея по политики. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР