Най-голямата безплатна телевизионна реклама е излъчена в ефира на 17

...
Най-голямата безплатна телевизионна реклама е излъчена в ефира на 17
Коментари Харесай

Ford Bronco има една цел: широката усмивка

Най-голямата безвъзмездна телевизионна реклама е излъчена в ефира на 17 юни 1994 година, когато телевизионните мрежи прекъсват петия мач от финалите на NBA, с цел да покажат на 95 млн. фенове полицейско гонене на бял Ford Bronco на опразнена калифорнийска автомагистрала.

На задната седалка седи звездата на NFL О. Дж. Симпсън, който заплашва, че ще се самоубие. Днес до самоубийство може да стигнат всички тези, които не могат да създадат поръчката си за шестото потомство на Bronco, дебютът на което в Съединени американски щати евентуално може да се дефинира като едно от най-значимите автомобилни събития през 2021 година

По-важното в тази ситуация е, че Ford разгласи, че от 2023 година определени пазари на Стария континент ще получат лимитирани количества от модела. Този ход има една цел: да натрупа активи към имиджа на марката, който понесе много удари през последните години в Европа. Родният представител на марката към този момент е обезпечил и „ развързал ” първите четири бройки за България, сподели меродавен източник от „ Мото Пфое ”. Цената му е сериозна, колкото на подобен Land Rover Defender. Но казусът е различен: неспособност да се отговори на търсенето, парите явно са без значение.
 STOP&GO: При луфт от 210 мм, ъгъл на заход и отход надлежно 35,5 и 39,7 градуса, ъгъл на прекрачване от 20 градуса и дълбочина на прегазване от 850 мм, Bronco е звяр отвън асфалта.
Ще ви опиша за какво това е по този начин. Първата причина е, че на хората (особено на тези с пари) им писна да слушат други хора в Брюксел, по какъв начин ще им забранят това и това. Особено в случай че няколко дни по-късно същите тези кажат, че може и да не им го забранят, в случай че са послушни.

Заради политическите ходове стигнахме до такава степен, че дизел стана мръсна дума (докато в Щатите Ford пусна 6,7-литров V6 дизел с 1632 Нм въртящ момент), а 4-цилиндрови мотори към този момент се инсталират в коли за по половин милион лв.. Да не приказваме, че е съвсем невероятно да намериш SUV, който да не те изостави при първото по-сериозно затруднение на пътя. Това (и редица други причини) докара до възобновление на носталгия към тежките офроуд машини, които радват притежателите си със зачеркнати от политиците качества.
 STOP&GO: С въртящ се регулатор се избират режимите G.O.A.T., което редуциране, за разлика от общоприетото Greatest Of All Time, тук има смисъла на Goes Over Any Type of Terrain
Това е повода най-богатият човек на Острова да направи тежък офроудър съвсем от нищото, Eneos Grenadier. Това е повода, поради която европейците завиждат на американските клиенти, които се радват на възродената икона Bronco, с която могат непосредствено да орат равнищата (пробвах, може), без да се постанова да се трансферират на трактора.

За върлите почитатели на модела причина е историята му, а за тези на марката – успокоението, че Jeep Wrangler най-сетне още веднъж има заслужен съперник. За неутралните клиенти – гъвкавостта за персонализации с корав (демонтируем) и мак (сгъваем) покрив, версии с 2 или 4 порти, демонтируеми порти.

Късите надвеси, изтеглените в четирите края на каросерията огромни колела, необятната стойка и кубообразните линии (това е американската версия на „ кубчето ”, като даже звукът при затваряне на алуминиевите порти прилича този на G-Class) придават на Bronco този мощен дизайн, който приковава погледите на всички. Това е автомобил, за който притежател на наточен CLS ми споделя на една бензиностанция: „ Жестоко е Ford-чето [да му извиним умалителното], на тип кърти ”.

Кърти освен на тип, само че той е първото, което сграбчва въображението. Предницата се отличава с необятната радиаторна решетка, кръглите фарове и необятния надпис. Квадратните панели на каросерията, не дребна част от които алуминиеви, са поръчител на този мощен тип на характерен офроудър.

Моделът се отличава и с доста елементарни, само че функционални детайли, като пластмасовите арки на калниците с крепежни детайли за бързо разглобяване и персонализиране, държачи в горната част на калниците, които ориентират лидера при маневриране и подкрепят фиксирането на по-дълги товари с тегло до 86 година

Целия материал може да прочетете на новия авто уебсайт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР