Най-големият син на принца и принцесата на Уелс, деветгодишният принц

...
Най-големият син на принца и принцесата на Уелс, деветгодишният принц
Коментари Харесай

Принц Джордж получи уникален подарък за кръщенето си - досега не го е виждал

Най-големият наследник на принца и принцесата на Уелс, деветгодишният принц Джордж, на толкоз млада възраст към този момент има лични земи отвън Обединеното кралство. Става дума за имот в Румъния, който той получава като подарък за кръщението си от граф Тибор Калнока, непосредствен другар на крал Чарлз III.

Според известия в медиите през юни английският монарх ще отиде на отмора в дребното румънско село Вискри, където има дребна плантация. Чарлз я купил като принц през 2006 година, откакто се влюбил в Румъния, посещавайки я за първи път през 1998 година, пише Hello.

На час път с кола от имението е поляна с диви цветя, която е благосъстоятелност на принц Джордж.

„ Ако изпратим цветя, те щяха да изсъхнат, тъй че това е алегоричен подарък. Дивите цветя са нежни, като новородени бебета. Този подарък ще отбрани тази област и ще помогне за повишение на публичната информираност, тъй че редките цветя да могат да бъдат предпазени “, изясни граф Тибор подаръка си за новородения престолонаследник.

На собствен ред Джордж в никакъв случай не е бил в Румъния, само че има огромна възможност родителите да могат да прекарат уикенда там с децата си, като отидат на посетители на краля, когато принцовете Джордж и Луи, както и принцеса Шарлот, излязат във почивка.
 Кейт Мидълтън и принц Уилям, принц Джордж, кръщене, подарък Принц Джордж получи ливада като подарък за кръщенето си Снимка: Getty Images
Полянката не беше единственият покъртителен подарък на Джордж за кръщенето. Неговата вуйна Пипа Мидълтън поръчала от Райтсън и Плат сребърни отливки на ръцете и краката на племенника му, гравирани с името и датата на раждане на детето.

Що се отнася до крал Чарлз, той обичайно прекарва няколко дни в годината в Румъния, след което къщата за посетители се отдава чартърен. Имотът е прочут като Синята къща и се състои от седем двойни спални със независими бани, две всекидневни и кухня.

Имотът носи името си от отличителния наследник колорит на постройката. Рустикална хармония на всички места, с високи тавани и бели бетонни стени. Спалните са обзаведени извънредно с антични трансилвански мебели и, съгласно уеб страницата на къщата за посетители, нямат тв приемници или радио, с цел да основат атмосфера на " мир и успокоение ". Баните в трите спални разполагат със лични бани, до момента в който пространството е декорирано с шарени тапети и ръчно рисувани чинии, отразяващи достоверната просвета на Трансилвания. Къщата за посетители разполага със личен външен хамбар за закуска с голяма пещ за самун.

Това ще бъде първото посещаване на краля в страната след гибелта на майка му през септември 2022 г. Миналата година кралската персона беше снимана да се разхожда из румънската пустота покрай имението. Чарлз беше облечен за излизане със спортни панталони в цвят рок, навита риза и чифт комфортни туристически обувки.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР