Най-големият производител на секционни врати в България Secdoor ще изгради

...
Най-големият производител на секционни врати в България Secdoor ще изгради
Коментари Харесай

Правят високотехнологичен завод край Пловдив

Най-големият производител на секционни порти в България Secdoor ще построи нов високотехнологичен цех наоколо до Пловдив. Това оповестиха от " СИД Ентърпрайз " – компанията, притежател на марката Secdoor. Компанията към този момент е закупила терен с повърхност от 7.5 дка в община " Марица ". Това е вторият цех на компанията до Пловдив.

Планираната повърхност на предприятието е 4500 кв. м, в него ще се създават разнообразни типове секционни порти. Днес 70% от производството на Secdoor е предопределено за промишлеността, останалата са гаражни и портални порти за дома.

Дружеството заяви още, че е сключило извънреден контракт с водеща международна компания за произвеждане и експорт на секционни порти за 28 страни от Близкия Изток, Азия и Африка. Договорът е подписан за интервал от три години, а предстоящите продажби за настоящата година са от над 1 млн. евро. Във връзка с неговото осъществяване е в ход построяването на най-големия логистичен център в Азербайджан, като първите порти с марка Secdoor към този момент са доставени и инсталирани.

По силата на контракта Secdoor стъпва и ще бъде разпространявана в Турция, Ирак, Сирия, Азербайджан, Грузия, Туркменистан, Казахстан, Таджикистан, Узбекистан, Пакистан, Иран, Израел, Ливан, Египет, Гана, Кения, Нигерия, Южна Африка, Кувейт, Обединени Арабски Емирства, Катар, Саудитска Арабия, Оман, Виетнам, Филипините, Сингапур, Тайланд и Индия.

Досега компанията има над 20 хиляди порти осъществени у нас, а експортът е предопределен за страни от Западна Европа, измежду които Белгия, Франция и Италия, а също за Балканите – Румъния, Македония и Сърбия, написа economic.bg.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР