Най-големият производител на електроуреди в Китай и четвърти по големина

...
Най-големият производител на електроуреди в Китай и четвърти по големина
Коментари Харесай

Xiaomi отвори първия си магазин в Турция

Най-големият производител на електроуреди в Китай и четвърти по величина производител на смарт телефони в света Xiaomi отвори първия си магазин в Турция.

Търговският обект Mi Store, предлагащ над 160 продукта на Xiaomi, като смарт телефони, аксесоари, компютри и домашни устройства, се намира в един от истанбулските молове - Vadi Istanbul Mall, оповестяват турски медии.

Всички вложения са скъпи за Турция напоследък, съобщи Онур Кон, заместител общоприет управител на дистрибутора на Xiaomi в Турция - Evofone, по време на церемонията по откриването.

" Xiaomi задоволява потребителите с новаторската си вероятност и продуктите с положителни цени ", сподели Кон, представен от Анадолската осведомителна организация.

Друго значимо събитие, обвързвано с откриването на магазина, бе стартирането в продажба в Турция на новия смарт телефон на Xiaomi - Mi 8. Името Mi Store се употребява за оторизираните магазини на марката.

Evofone възнамерява да открие нови магазини и да влага за увеличение на пазарния дял на Xiaomi в Турция.

Основана през 2010 година от бизнесмена Лей Джун и негови сътрудници, Xiaomi се разрасна от стартъп до четвъртия максимален снабдител на смарт телефони в света в края на предходната година, съгласно International Data Corp.

Нейните артикули варират от умни домашни съоръжения като пречистватели на въздуха до нетехнологични детайли, като възглавници и писалки.

Компанията създава смарт телефони, аксесоари, преносими компютри, тв приемници и интернет устройства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР