Най-големият курортен комплекс по българското Черноморие - Слънчев бряг“ се

...
Най-големият курортен комплекс по българското Черноморие - Слънчев бряг“ се
Коментари Харесай

Лято 2021: Много ресторанти и търговски обекти в Слънчев бряг няма да отворят

Най-големият курортен комплекс по българското Черноморие - „ Слънчев бряг “ се приготвя да открие сезона на 1-ви юни. И тази година доста заведения за хранене, търговски обекти и хотели няма да отворят. С 80 по-малко са и таксиметровите коли, които ще работят в курорта. В момента се правят поправки на територията на целия „ Слънчев бряг “, а на доста обекти има сложени табели, че се отдават чартърен.

В момента в „ Слънчев бряг “ множеството заведения са затворени, а на централната алея работят единствено два ресторанта. Голяма част от павилионите също са с дръпнати ламаринени капаци. Плажната линия е пуста без чадъри и шезлонги. По алеите се виждат единствено служащи, които подменят тротоарни настилки и подрязват зелените площи. До 1-ви юни ще приключат ремонтните действия, сподели изпълният шеф на акционерното сдружение „ Слънчев бряг “ Златко Димитров. „ Правим това, което е належащо за подготовката на инфраструктурата, вършим профлактика на видеонаблюдението, замяна на тротоари, разширение на улици. Трябва да сме оптимисти по отношение на дали ще има туристи. Важното е ние да вземем всички ограничения, които са нужни за посрещането на туристи “, сподели Димитров.

Няма туристи, няма клиенти, няма работа, оплакаха се таксиметровите водачи. Без реклама и този сезон ще е провален, споделиха те.

" Казаха, че сезонът се открива на 1-ви май, а „ Слънчев бряг “ сега е строителна площадка ", възмущава се Венцислав Димов, който е притежател на едно от двете работещи заведения на централната алея. И съгласно него в случай че не се ускори рекламата на страната ни в чужбина-сезонът ще е провален.

Пуст и неприветлив тип има Слънчев бряг сега, а първите израелски туристи към този момент дойдоха и са посетители на дребното отворени хотели. Очакванията на притежатели и хотелиери са след средата на месец юни курорта да се оживи, към този момент, обаче, няма мното аргументи за оптимизъм. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР