Най-големият градски фестивал на открито в Пловдив отбелязва осмото си

...
Най-големият градски фестивал на открито в Пловдив отбелязва осмото си
Коментари Харесай

Shake That Хълм три дни в Пловдив

Най-големият градски фестивал навън в Пловдив отбелязва осмото си издание с нови зони и формати. Фестивалът продължава до неделя.

Публиката ще се радва на Street Culture Camp – зоната, отдадена на уличното изкуство, хип-хоп културата, съпроводена с брейк батъли, диджей, скейт и блейд зона. Малки и огромни пък ще творят в зоната за деца, снабдена със сцена за спектакъл, танци и креативен работилници.

Любителите на ръчното творчество и бутиковите произведения ще могат да задоволят естетическите си търсения в зоната Shake market с обичайния хендмейд базар, който годишно семейства едни от най-хубавите български, а неотдавна и задгранични хендмейд създатели. Меломаните се радват на спомагателна DJ сценa – MIX Station в новата зона за събития навън в Plovdiv Stage Parк.

На поляната в подножието на хълма, публиката както постоянно се радва на обичаните си банди, като тази година главната сцена посреща имена като: Молец, Мила Роберт, 100 кила, Иво Димчев, Керана и космонавтите, Илин Илински, Ruth Koleva and the fivefingers, Cool Den и доста други. Електронната сцена Vibrant Stage посреща резидентите на клуб EXE и обичаните ни диджеи от Location CUE.
На поляната откриваме и обичаните си питейни заведения и каравани с вкусни изкушения, лунапарк, хамачена градина, увеселителна зона за деца, разнообразни работилници и артистични занимания, театрални пърформанси. Shake That Хълм е другарски надъхан към домашните любимци и е част от акциите “Капачки за бъдеще ” и “Искам да съм потребен – рециклирай ме ”. С грижа към обичания ни рид,
организаторите приканват всички гости да рециклират своите боклуци.

На територията на Shake That Хълм е построена инфраструктура за разделно събиране на отпадъците, както и съоръжения за събиране на кенове и пластмасови шишета.

Очакваме ви от петък до неделя 26-28 август с цел да бъдем още веднъж дружно. Shake That Хълм 2022 се провежда от съдружие Търговска колегия Инкубатор и е част от стратегия „ Наследство “ на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Програмата и акценти на фестивала следте на фейсбук страницата:
https://www.facebook.com/ShakeThatHill
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР