Най-големият чар на култовия сериал "Сексът и градът" беше, че

...
Най-големият чар на култовия сериал "Сексът и градът" беше, че
Коментари Харесай

Mamma mia! Всички безумни случки в Сексът и градът са били ИСТИНСКИ

Най-големият сексапил на паметния сериал "Сексът и градът " беше, че някои от сюжетните линии и случки в сериала бяха толкоз неуместни и безумни, че просто няма по какъв начин да са истина. Те бяха просто част от измисления свят на тези обичани нашия приятелки (и Кари Брадшоу, която неизвестно по какъв начин си позволяваше да живее в апртамент в Ню Йорк с наем от 750 $ на месец).

Някои от връзките на тези девойки бяха съществено сбъркани, а нещата, които им се случваха... даже нямаме думи за множеството.

Но актрисата Синтия Никсън, която изигра Миранда в сериала, показа в свое изявление, че ВСИЧКО, което сме видели на екрана, се е случило и в РЕАЛНИЯ живот.



Сценаристите си имаха предписание, че не могат да сложат в сюжета нещо, което е цялостна небивалица и никой от екипа не го е претърпял в действителност. И не трябваше да е някоя инцидентно дочута история от другар на другар на другар. Трябваше някой от екипа да го е претърпял. Така че всички тези истории за срещи със странни мъже и пикантни детайлности от леглото - истина са.

Моля? Малко сме скандализирани сега, почтено казано. Синтия Никсън ни споделя, че даже историята с по-възрастния политик и Кари е действителна? Онзи вид, който искаше тя да пишка върху него? Или пък онази случва със Скипър, който скъса с момичето, с което се виждаше, до момента в който правеха секс? Ами всичките полови подвизи на Саманта? Нима в действителност някой от снимачния екип на сериала е претърпял всичко това?



Склонни сме да повярваме, че някой "мъж " е скъсал с гаджето си благодарение на записка, само че всичко останало? Това е забавна вест!

Това беше най-страхотната работа на света, споделя Лиз Тучило, една от сценаристките в сериала. Общо взето прекарвахме цялото време, говорейки си за мъже и опита ни в срещите. По това време всички бяхме самотни девойки в огромния град и се забавлявахме. По цяла нощ бяхме на открито, а на сутринта си споделяхме най-различни луди истории, или нечия луда история, на която сме станали очевидци. В стаята на сценаристите се чуваха какви ли не шокиращи секс истории.

Е, кой е навит да изгледа още веднъж всички сезони на "Сексът и градът " с нас?

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР