Най-гледаното кулинарно предаване - Hell`s Kitchen за поредна година е с

...
Най-гледаното кулинарно предаване - Hell`s Kitchen за поредна година е с
Коментари Харесай

Hells Kitchen отново с предизвестен финал!

Най-гледаното кулинарно предаване - Hell`s Kitchen за поредна година е с предвидим от феновете победител. Тази година победител във формата ще бъде Атанас Балкански, който инцидентно или не, е приключил същата школа, като най-близките хора до началник Ангелов в кухнята - HRC Culinary academy и да преди съмнително да скрие приятелите си във фейсбук персонално имаше Любен Койчев (дясна ръка на Ангелов) в другари.

От началото на предаването до ден сегашен прави усещане, че Ангелов очевидно се заяжда с готвачите готвили в топ заведения за хранене в чужбина и настойчиво стартира приключилите в България. Същото се случва и в този сезон, въпреки Цветомир да е готвил в ресторант от най-високия международен сан през целия сезон той получаваше най-проблемните станции, както и солидни рецензии и насмешки по отношение на френският опит на готвача.

И до момента в който Цецо не показваше огромни лидерски качества, същия яд отнесе и основния готвач на верига заведения за хранене в Германия, израсналият в Италия - Реджеп Бадев . Няма спор, че най-хубавият готвач максимален водач този сезон е точно Бадев. Сърничанинът има най-вече победи в самостоятелните игри на надпреварата, бе определен от всички участници за най-силният готвач при допитване на Ангелов до участниците и неведнъж бе оставен от тима си да поеме отговорността на най-трудната станция в отборната част на формата. Безкрайната упоритост на Бадев го водеше във всяка игра и младия основен готвач небрежно бе намразен от сътрудниците си. Виктор Ангелов, обаче още веднъж не изневери на стила си и през целия сезон неведнъж юркаше Реджеп и търсеше неточности във всичко. Доказателство бе една от игрите, при която Бадев бе номиниран единствено поради добавяне на бадеми вътре в ястието вместо на повърхността, за разлика от Атанас, който същата вечер получи няколко върнати блюда, само че по този начин и не получи номинация.

В кулинарните среди се шушука, че Ангелов към този момент е много обезпокоен от огромният брой българи, които натрупат опит в чужбина след отварянето на границите и по всякакъв начин се пробва да им подлее вода. Страхът на Ангелов пораждал всяка година изборът за победител да е измежду най-безличните мъже, които не стават за водачи и няма късмет да вървят против готвача. Така в първият сезон победител стана най-незабележимия готвач, който по този начин и не прояви лидерски капацитет - Дани Спартак. Тази година по същата линия се гласи победа за незабележимият в кухнята Атанас Балкански.

Реджеп Бадев реализира два върха в предаването - за най-вече самостоятелни победи (11) и за първият готвач работил по едно и също време на всички станция при последната си номинация, когато очевидно усети съботирането на останалите участници и по този начин за първи път във формата един готвач напълно самичък приключи ястията на всички станции, все пак, обаче Ангелов продължи неведнъж да мъмри и подценява Бадев, като изтъкваше е най-малката преднина на всеки различен участник. Многократно Виктор Ангелов изправяше Реджеп против всички играчи и въпреки очевидно от презентациите Бадев да бе по-добър в опита да секне огромно самочувствие на италианеца  Ангелов нито един път не избра него за победител. Психическите похвати на Ангелов обаче не дадоха резултат и инатливият Реджеп до последно се представяше на топ равнище, като даже завоюва имунитет.

На другата вълна, обаче бе бъдещият победител - Атанас. Балкански очевидно бе стартиран от Виктор Ангелов за разлика от всеки различен готвач, чиито достижения бяха иронизирани, Ангелов посрещна Атанас като: " Готвачът, който ще избави алената кухня, готвил даже за Лейди Гага ". Многократно бе показан като топ състезател, за разлика от всички други готвачи също готвили за звезди, в това число Бадев и Цветомир, това накара феновете да се запитат щом Ангелов е уверен, че Балкански е по-добър от самото му включване, за какво е оставен запаса? И отговорът идва, Атанас съвършено пасва в обичания профил на Ангелов за неопределен готвач, който да не му основава огромна конкуренция отвън формата, също така със спечелването на формата от запаса се търси резултат на изненада и още повече записани участници. Ефектът, обаче се получи в недостатък, поради неналичието на номинации от Ангелов и неналичието на лидерски умения от страна на Атанас, поради което Цветомир бе разкостен от готвача. Целият сезон Балкански съумя да мине междукапките и до последното му се разминаваше със станция месо и риба. А за всяко ядене получаваше единствено хвалби. Същото се наблюдаваше и при любимката Галя, която до последно изкара на една станция.

Така финала на предаването е скоро и по всичко проличава, че най-хубавият във формата Реджеп Бадев ще бъде подценен за сметка на Атанас, осведомени подари настояват, че отчаян рекордьорът към този момент е поел към Германия още веднъж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР