Най-доброто приложение за Android тази година, според класацията на Google

...
Най-доброто приложение за Android тази година, според класацията на Google
Коментари Харесай

Най-популярното приложение за Android - генератор на AI изкуство

Най-доброто приложение за Android тази година, съгласно класацията на Гугъл Play, е Dream - генератор на изображения с изкуствен интелект, разгласи техногигантът.

Творението на Wombo е една от десетките известни приложения, за Android, iOS, браузър или компютър, които основават изкуство по текстово изложение - в разнообразни стилове и жанрове - и се употребяват с изключителна известност. А защото генерирането на изображения изисква и изчислителна мощност, основателите печелят добре от заеми за генериране и възстановяване на цифрови рисунки.

Социалната платформа BeReal, която принуждава потребителите, които желаят да я употребяват, да пускат ежедневни и ненагласени фотоси, е победител по желание на потребителите. Android-версията на известната " пуцалка " Apex Legends Mobile пък е първенец измежду игрите, а Genshin Impact печели премия за най-хубава разрастваща се игра.

Todoist е най-популярното приложение за умни часовници, а Stigma App е най-хубавото приложение за " положително " - платформа за разискване на психическото здраве.

:Много от същите игри и приложения бяха измежду най-популярните в листата на Apple, разгласен преди дни. Отличават се GoodNotes 5, която поддържа известния Apple Pencil, ViX - приложение за умене на испански, пъзелите на Moncage и стелт играта El Hijo.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР