Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна в игра през

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна в игра през
Коментари Харесай

След загубата на Sofia Open: Григор се отказа от участие в турнира през следващата седмица

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна в игра през вчерашния ден, откакто не бе излизал на корта от US Open насам. Той направи завръщането си на домашния шампионат в София, само че за жалост на последователите си в зала " Арена Армеец " позволи проваляне в поредни сетове от международния №71 Иля Ивашка. На последвалата конференция нашето момче разкри, че аргументите за загубата се крият в това, че сега той пробва нови неща и това е оказало своето въздействие върху представянето му в мача.

Още през вчерашния ден българинът загатна, че не е несъмнено дали ще го забележим в игра през идната седмица, когато се очакваше да се включи в шампионата в Нур Султан. Изглежда, че родният ни представител е решил да си даде повече време след шампионата в родната столица и през днешния ден публично се е отказал от присъединяване в казахстанската столица, където в листата с участници попадат имената на Новак Джокович, Карлос Алкарас, Даниил Медведев и Стефанос Циципас.

Следващата конкуренция, на която ще забележим в деяние първата ни ракета, е тази в Стокхолм (17-24 октомври), където през 2013-а победи с първа купа в кариерата си, а седмица по-късно ще вземе присъединяване в АТР 500 шампионата във Виена.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР