Най-добрият имитатор сред футболистите Ваня Джеферович се нагърби със задачата

...
Най-добрият имитатор сред футболистите Ваня Джеферович се нагърби със задачата
Коментари Харесай

Джаферович тренира актьори за благотворителен мач

Най-добрият подражател измежду футболистите Ваня Джеферович се нагърби със задачата да стане треньор на актьорския тим в благотворителния мач в интерес на Международния студентски сценичен фестивал "Данаил Чирпански ".

Поканата да застане отпред на артистичния отбор, спечелилият от „ Сървайвър “ получил от Станимир Гъмов, с който го свързва другарство от времето, в което спортистът се движеше в токчетата на Мария Илиева на сцената на „ Като две капки вода “. „ Тепърва ще създадем няколко тренировки, след което ще избистря състава. Трудно е когато имаш такива единици в тима си. Впечатлен останах от Ники Илиев и от това по какъв начин извършва удари със задна ножица. Единствено Станимир Гъмов ми бяга малко по тъча, само че би трябвало да нае, че съм непоколебим и в случай че не слуша, няма да има студена бира на пейката “, намигна шеговито пред novini.bg Джаферович.

В отбора му, който ще се изправи против ПФК „ Берое “ на стадиона в Стара Загора на 9 септември, влизат още Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров, Никола Стоянов, Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Юлиян Петров, Валери Йорданов, Атанас Атанасов и Лео Бианки.
Благотворителният мач ще цели събирането на средства за второто издание на интернационалния студентски фестивал. Форумът е отдаден на Данаил Чирпански - студент в НАТФИЗ, който загуби живота си след автомобилна злополука през април 2016 година Той вдъхва и концепцията за спортното събитие през септември.

Самият Чирпански бил част от юношеския тим на „ Берое “ преди да открие по-голямата си пристрастеност – театъра. Припомняме, че фестивалът започва през 2017 година след селекция на ЮНЕСКО и техния Международен фонд за поддръжка на културата, като първият фестивал в България за дипломни спектакли на театрални академии от Европа и света.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР