Най-добрият български тенисист Григор Димитров и неговата приятелка Лолита Османова

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров и неговата приятелка Лолита Османова
Коментари Харесай

Ето как е пламнала любовта между Григор Димитров и Лолита

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и неговата другарка Лолита Османова от известно време не крият връзката си и показват възприятията си един към различен на всички места. Двамата са една от най-харесваните двойки в обществените мрежи, а известността им пораства стремглаво.

Много хора обаче се питат по какъв начин тъкмо двамата са се свалили и кой е подхванал първата стъпка. Оказва се, че рускинята от дълго време е харесвала Гришо, само че не смеела да направи по този начин значимата крачка, притеснявайки се от реакцията му.

Двамата се засекли за първи път в кафене в Монте Карло, където стоели на разнообразни маси. Гришо пиел кафе с другар, а Лолита – със своя другарка. Когато рускинята си тръгнала, Григор забелязал, че е не запомнила на масата слънчевите си очила. Станал, взел ги, а единствено след няколко минути Лолита се върнала, с цел да си потърси изгубената движимост.

Най-добрият български тенисист размахал очилата, показвайки на русокоска, че с в него. И по този начин бил даден старт на запознанството им. Впоследствие те почнали да се виждат и чуват по телефона, а най-после другарството им прераснало в обич.

„ От едни забравени очила се стигна до пристрастеност сред двамата. Лолита първа харесала Гришо заради простата причина, че той е доста известен. Тя също, несъмнено, само че при Григор мащабността на славата му е в пъти по-голяма. Знаете, че двамата живеят в Монте Карло, а градът не е голям, тъй че е обикновено един ден да се засекат някъде. Както е станало във въпросното кафене “, разясняват близки до хасковлията.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР