Най-добрият български състезател по сноуборд Радослав Янков е доволен от

...
Най-добрият български състезател по сноуборд Радослав Янков е доволен от
Коментари Харесай

Радо Янков доволен от сезона: Върнах увереността си

Най-добрият български играч по сноуборд Радослав Янков е удовлетворен от представянето си през сезона. В последния старт през вчерашния ден той приключи на седмо място в паралелния слалом от Световната купа в Берхтесгаден (Германия).

" Дългият, сложен и пъклен прочувствен 22/23 сезон приключи със седмо място на последната Световна купа, отпадайки с 0.03 секунди. Стотните си " играеха " с мен на доста стартове, само че това не ми попречи да си върна увереността и да направя най-хубавите си класирания от 2019 година насам! ", написа Янков в профила си в Инстаграм.

" Една противоречива дисквалификация ме лиши от изява във финалите на Световното състезание, което към момента е мъчно да приема, само че появяването на щерка ми Дария остава най-ценният миг през този сезон! Благодаря на фамилията и на екипа ми за компромисите, които направиха и за безрезервната поддръжка, която получавам. Благодаря на Българската федерация по ски и спонсорите ми, които не престават да имат вяра! ", написа още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg