Най-добрият български боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев замина днес от

...
Най-добрият български боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев замина днес от
Коментари Харесай

Кобрата: Доста по-добър съм от Чисора!

Най-добрият български боксьор измежду експертите Кубрат Пулев отпътува през днешния ден от летище ”София” за Лондон, където тази събота ще срещне британеца Дерек Чисора в “O2 Арена” в борба в тежка категория.

Кобрата бе придружаван от брат си Тервел Пулев, американския си треньор Ибн Кейсън и целия си щаб.

“Мотивацията ми е малко по-различна със същия противник. Готов съм да потвърдя, че съм доста по-добър, от предния път. Няма човек, който може да ми оспори първата победа над Чисора.

Спортът не е война! Точно противоположното на войната. В последна сметка е значимо присъединяване. Това е присъединяване. Но, той е подобен жанр.

Харесвам, го. Казах му, че не може да дава обещание неща, които не може да извърши. Не знам какво гаранции дава”, съобщи Кубрат Пулев на летище ”София”.

“Еди Хърн да гледа за неговото занятие. Не мисля, че това е действително, който загуби да би трябвало да се пенсионира.

Чисора е постоянно забавен, абсурден - не би трябвало да се пенсионира. Не го виждам да е зле физически, само че евентуално ще направи всичко допустимо, с цел да победи.

Този път ще опитва да е малко по-различен. Вероятно ще е по нападателен. Фаворит съм, тъй като съм го побеждавал. Няма нещо, в което да не го превъзхождам”, добави Кобрата.

“Пълните трибуни в “O2 Арена” не ме плашат! Много е значимо е съдиите да присъждат обективно. Ако съм изгубил, дайте ми загуба. Важно е реферът да не пречи. Вече съм много умел. Моят отбор сме много задружни, сплотени и единни. Не виждам какво може да ни бутне. Имам опасения само от съдиите, тъй като сме в Лондон”, безапелационен е Кубрат.

“Чисора твърди единствено: “Нокаут, нокаут..”

Той евентуално си мисли, че не може да ме победи, в случай че не ме нокаутира. Схванал е на половина, че съм по-бърз, по-силен и няма по какъв начин да ме победи”, сигурен е Пулев.

“Любовта ми към българите е неизчерпаема. Защото ние сме подобен народ, поради обстановките, в които сме сега, не може да преоткрием самите нас, какъв брой положителни хора сме. Любовта би трябвало да бъде нашето обръщение към света”, приключи Кобрата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР