Най-добрият български баскетболист Александър Везенков и неговият клубен Олимпиакос записаха

...
Най-добрият български баскетболист Александър Везенков и неговият клубен Олимпиакос записаха
Коментари Харесай

Везенков и Олимпиакос с лесен успех срещу АСВЕЛ в Евролигата

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков и неговият клубен Олимпиакос записаха своята 22-ра победа от началото на постоянния сезон в Евролигата, откакто надиграха с 81:55 (22:13, 15:16, 19:10, 25:16) вкъщи френския АСВЕЛ Вильорбан.

Везенков и съотборниците му направляваха напълно протичащото се на паркета в Пирея и закономерно нанесоха десето следващо проваляне на АСВЕЛ в конкуренцията.

Най-резултатни за " червено-белите " станаха Шакил МакКисик и Томас Уолкъп, които означиха по 11 точки, а Александър Везенков приключи срещата с 9 пункта, 4 битки, 3 асистенции и 1 открадната топка за 23 минути в игра.

За гостите от Франция Ретин Обасохан вкара 12 точки, а американецът с български паспорт Дий Бост се регистрира с 8 точки, 2 битки и 1 открадната топка за 25 минути на паркета.

В класирането Олимпиакос остава отпред с баланс 22-9, до момента в който АСВЕЛ Вильорбан не престава да бъде на последното 18-о място с актив от едвам 8 триумфа и цели 23 провали.Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg