Най-добрият български алпиец Алберт Попов получи наградата за спортист на

...
Най-добрият български алпиец Алберт Попов получи наградата за спортист на
Коментари Харесай

Алберт Попов грабна приза за спортист на месец февруари

 Efbet2023 Horizontal
Най-добрият български алпиец Алберт Попов получи премията за състезател на месец февруари в анкетата на спортните редакции, а неговият ментор Ивайло Борисов стана номер 1 при треньорите. Попов съобщи, че може да реализира доста повече в бъдеще. Този сезон той записа трето място на слалома в Палисейдс Тахо (САЩ), а в този момент мечтае за победа в съревнование от Световната купа и това е задачата, която ще гони през идващия сезон.
" Благодаря за това, че оценихте нашия труд през годината. Сезонът беше доста добър, изпълних моя детска фантазия с подиума, изпълнихме поставените цели. Това, че има напредък е доста значимо, положително и считам, че може да реализираме доста повече в бъдеще. Пожелавам си да сме здрави, да имаме хубава подготовка и да реализираме положителни резултати още от началото на идващия сезон. Очаквам с неспокойствие да стана татко и дребното дребосъче да преобърне живота ни ", сподели Попов.
Алберт Попов съобщи, че няма да трансформира доста неща през идващия сезон.
" Промяната няма да е фрапантна. Дори този сезон можех да имам победа. Конкуренцията е страхотна, всяко съревнование е друго. Ще вървим в същия дух, ще се опитаме да подобрим физиката, малко техниката и бързината, другото е шанс и здраве. На съревнование всеки би трябвало да рискува, с цел да победи. Така върша и аз, по тази причина отпаданията не ме отчайват, а в противен случай - стимулират ме ", сподели алпиецът.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР