Най-добрите сделки за най-добрия софтуер от Godeal24Софтуерът непрекъснато се развива

...
Коментари Харесай

Новогодишна разпродажба'2023: Купете оригинален Windows 10 и лиценз за Office от €6,12!

Най-добрите покупко-продажби за най-хубавия програмен продукт от Godeal24

Софтуерът непрестанно се развива – разработчиците усъвършенстват продуктивността и функционалността посредством актуализации, които оказват помощ на потребителите да получат по-добро преживяване и да усилят продуктивността си. С тези актуализации идва нуждата и от надграждане до нови версии на софтуера. Но непрекъснатото надграждане може да бъде скъпо, изключително когато става въпрос за артикули от най-голям клас като Microsoft Office и операционната система Windows, които милиони хора по света употребяват в ежедневната си домашна и работна среда.

С купувачите могат да получат най-хубавите покупко-продажби за програмен продукт като Windows OS и Microsoft Office. Всяка покупка, направена през платформата, е 100% предпазена и идва с обезпечени истински продуктови ключове, които се доставят на купувача неотложно, и профилирана поддръжка 24/7 за помощ, в случай че зародят проблеми. Най-широко употребяваният Windows 10 Pro коства единствено €7,25. Ако закупите пакет Windows 10 Pro за 2 броя PC, цената пада до €6,12 за всеки от тях. Спестете пари, с цел да купите повече дарове за Нова година! Сега можете да притежавате най-новата версия на Office 2021 Pro единствено за €24,25 и да не се тревожите за проблеми със софтуера, офис пакетът ще усъвършенства
Всичко за Вашата сватба
вашата работливост. Ако би трябвало да купите повече от един пакет, Office 2021 Pro ще ви коства единствено €13,05! Godeal24 продава единствено истински Windows и Office пакети, както и други софтуерни принадлежности и приложения.

Топ договорка : автентичен MS Office 2021 от €13 , 05

Оригинален Windows 10 Pro от €6 , 12 !

62% отстъпка за пакети и още предложения за MS Office ( ваучър “GG62 ”)

До 50% отстъпка за други Windows версии ! ( ваучър ” GG50″)

Godeal24 е професионален магазин с просторен азбучник от 100% обезпечени и законни цифрови лицензи. Можете да получите софтуера с над 80% отстъпка и той ще бъде формален и законен. Това са освен известните Windows и Office артикули, само че и по-практични  като сериите IOBIT, Ashampoo, Disk Drill и доста други.

Още софтуерни принадлежности : най-хубави цени, най-хубави артикули !
Всичко за Вашата сватба


Продажби на едро за бизнеса : Windows и Microsoft Office

Надеждността на Godeal24 е изцяло отразена в положителната онлайн известност на магазина и в многото позитивни мнения в, където компанията е оценена като „ отлична и страхотна ” в 98% от рецензиите. Това се дължи на качеството на извършването на покупки и многото преимущества, предлагани от магазина: в допълнение към опцията да избирате от доста истински артикули с отстъпки до 90%, цифровата доставка ще ви разреши да получите определения програмен продукт непосредствено на вашия имейл адрес в границите на секунди след покупката. Това е доста комфортен способ за доставка до купувача.

Godeal24 дава обещание 24/7 професионална техническа поддръжка, доживотно следпродажбено обслужване и безпроблемно потребление на софтуера!

Свържете се с Godeal24:

спонсорирана публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg