Най-добрите български професионални боксьори и Кубрат Пулев и Тервел Пулев

...
Най-добрите български професионални боксьори и Кубрат Пулев и Тервел Пулев
Коментари Харесай

Братя Пулеви видяха Чикаго от високо

Най-добрите български професионални боксьори и Кубрат Пулев и Тервел Пулев почетоха поканата на двама братя летци и разгледаха от високо центъра на Чикаго. Братята Иван и Кристиан Драганчеви живеят от дълги години във ветровития град и имат лична транспортна компания. Двамата постоянно са мечтали да летят и към този момент от години и имат лични самолети. Освен страста им към летенето, те подържат физическта си форма с бокс и са огромни последователи на Пулеви.



“Беше същинско наслаждение да се срещна и да имам достойнството да участвам на боксовия мач на Тервел Пулев. За следващ път той ни накара да се усещаме горди българи. За нас беше огромна наслада и чест да посрещнем най-хубавите български боксьори и да им покажем Чикаго от небето”, разяснява Иван Драганчев.

“Когато разбрахме, че Тервел ще се бие тук в Чикаго, доста се зарадвахме и упованията ни бяха оправдани. Надяваме се, да сме им доставили хубави страсти с полета, както те на нас. С неспокойствие чакаме идващия им боксов мач”, сподели Кристиян Драганчев, който работи като авиатор към Скайуест.

Заедно с тях беше и най-хубавият български треньор по бокс – Борислав Бояджиев.

Галерия фотоси:









В-к „ България “

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР