Най-добре платеният мениджър във Великобритания от няколко години е жена.

...
Най-добре платеният мениджър във Великобритания от няколко години е жена.
Коментари Харесай

Дамата зад бизнес за милиарди, печелила по $1,8 милиона на ден през последната година

Най-добре платеният управител във Англия от няколко години е жена. А през последната година тя е получила една от най-големите заплати в корпоративната история на Обединеното кралство.

Създателката и основен изпълнителен шеф на международната компания за залагания Bet365 Денис Коутс е получила заплащане от 421 милиона паунда през последната финансова година, завършила на 29 март, оповестява BBC.

В допълнение към тази сметка се прибавят и 48 милиона паунда под формата на дивиденти, което прави общо 469 милиона паунда или 645 милиона $ за 12 месеца. Или нагледно казано на един ден от последната година Коутс е изкарвала по близо 1,8 милиона $.

От компанията показват, че това заплащане е " уместно и заслужено " на фона на представянето на бизнеса през миналата година. Въпреки това към сдружението са отправяни и много рецензии, че сходна сума е прекомерно огромна за един началник.

Денис Коутс основава уеб страницата на Bet365 преди 20 години и през последните няколко такива е най-скъпоплатеният началник на Острова. Също по този начин тя е една от най-заможните дами във Англия и измежду огромните филантропи в страната, като подарява милиони посредством своята фондация.
 Създателката на Bet365 е спечелила $422 милиона през последната година
Бизнес дамата, която печели по $1 милион дневно

Тя е единствената жена милиардер във Англия

Към финансовата година, завършила през март, възнаграждението на Куотс е било с над 50% по-високо от това за миналата година. Нещо повече - то е било по-голямо от полученото от шефовете на всички компании в показателя FTSE 100 взети дружно.

През предходната година продажбите на Bet365 са спаднали с 8% до 2,8 милиарда $ най-много поради множеството анулирани спортни събития вследствие на пандемията. Приходите са се свили със 74 на 100 до 194,7 милиона $.

Въпреки това от компанията показват, че не са освободили или пуснали в отпуск свои чиновници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР